Κατσίκης και έδεσε τον άξονα!

18/07/2018 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 18/07/2018 - 14:11

Μια ακόμα μεταγραφή για τον Αιολικό, που έχει βαλθεί να κλείσει κάθε κενό του ρόστερ του με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών και έρχονται στο νησί για να ανεβάσουν και την ομάδα της Μυτιλήνης σε υψηλότερο επίπεδο.

Νέο απόκτημα ο Παναγιώτης Κατσίκης, που είχε βρεθεί στο δρόμο των Μυτιληνιών και τη σεζόν 2015-16 με την ομάδα της Σπάρτης. Στους "Λάκωνες" έμεινε συνολικά μια τριετία, αγωνιζόμενος τα δύο τελευταία χρόνια στη Football League. Παλαιότερα έχει φορέσει τις φανέλες των Δωτιέα Αγιάς, ΠΑΣ Κόρινθος, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εορδαϊκού, Κεραυνού Κερατέας, έχοντας ξεκινήσει από την Κ20 του Παναθηναϊκού. 

Ο νεοαποκτηθείς μέσος ήρθε στο νησί το πρωί και πριν από λίγη ώρα βρέθηκε στα γραφεία του Αιολικού, δίνοντας τα χέρια με τη διοίκηση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο aiolikos.gr: "Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κατσίκη για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο 27χρονος μέσος αγωνιζόταν στη Σπάρτη την τελευταία τριετία, ενώ προηγουμένως είχε φορέσει τις φανέλες του Δωτιέα Αγιάς, της Κορίνθου, του Τηλυκράτη, του Εορδαϊκού, του Κεραυνού Κερατέας, αλλά και της Κ20 του Παναθηναϊκού."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey