Και Κουμπάς και Παπάζογλου κάτω από τα δοκάρια!

20/07/2018 - 13:10

Δύο ακόμα προσθήκες για τον Αιολικό, αυτή τη φορά κάτω από τα δοκάρια, κλείνοντας έτσι την «τρύπα» που υπήρχε στο ρόστερ μετά την αποχώρηση του Θανάση Γιώτα. Η ομάδα της Μυτιλήνης απέκτησε τον Δημήτρη Κουμπά, αλλά και τον Φώτη Παπάζογλου, οι οποίοι δεν είναι η πρώτη φορά που θα φορέσουν τα γάντια του «ΑΙΟ», επιστρέφοντας στο σύλλογο πιο έμπειροι από ποτέ. 

Μαζί με τον Λευτέρη Ζαχαρή, αυτή θα είναι η τριάδα που θα στελεχώσει φέτος τις θέσεις των τερματοφυλάκων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» επίκειται και μια ακόμα επιστροφή, αυτή τη φορά στο τεχνικό επιτελείο, με τον Δημήτρη Πολυζώνη να βρίσκεται κοντά στην εκ νέου ανάληψη καθηκόντων ως προπονητής τερματοφυλάκων. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση στο aiolikos.gr: «Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις αποκτήσεις των ποδοσφαιριστών, Κουμπά Δημήτριου και Παπάζογλου Φώτη για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Τους ευχόμαστε πολλές μελλοντικές επιτυχίες. Καλώς ορίσατε στην ομάδα μας!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey