Τσουβαλτσίδης στη δεξιά πτέρυγα!

20/07/2018 - 14:41 Τελευταία τροποποίηση στις 20/07/2018 - 14:41

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Αιολικού συνεχίζεται και το ρόστερ της νέας σεζόν εμπλουτίζεται συνεχώς με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τελευταίο απόκτημα της ομάδας της Μυτιλήνης είναι ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, που θα προσφέρει λύσεις στη δεξιά πτέρυγα τόσο ως μπακ όσο και ως χαφ.

Ο 25χρονος μέσος αγωνιζόταν πέρυσι με το Κερατσίνι (18 ματς) στη Γ' Εθνική, ωστόσο έχει πλούσιες παραστάσεις στη Football League μετρώντας επί τέσσερα συναπτά έτη 69 συμμετοχές. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2016-17 φόρεσε τις φανέλες του Πανσερραϊκού (5 ματς) και του Αχαρναϊκού (17 ματς), ενώ είχαν προηγηθεί ο Κισσαμικός (16 ματς) και ο Εθνικός Γαζώρου, όπου σε δύο περιόδους έπαιξε συνολικά σε 31 παιχνίδια. Την καριέρα του ξεκίνησε πάντως με τον ΠΑΣ Κόρινθος στη Γ' Εθνική, έχοντας την αγωνιστική περίοδο 2012-13 συνολικά 16 ματς και 2 γκολ.  

Αναλυτικά, η ανακοίνωση στο aiolikos.gr: «Ο ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη. Ο 25χρονος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά με το Κερατσίνι στη Γ' Εθνική, ενώ την προηγούμενη τετραετία φόρεσε τις φανέλες των Αχαρναϊκού, Πανσερραϊκού, Κισσαμικού και Εθνικού Γαζώρου στη Football League. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του στις εθνικές κατηγορίες με τον ΠΑΣ Κόρινθος. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey