Αλυσανδράτος: "Με έχουν εγκλωβίσει..."

31/01/2011 - 15:40 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2011 - 16:07

Τη δική του οπτική των πραγμάτων ανέλυσε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το sportlesvos.gr ο Χάρης Αλυσανδράτος, σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε στη συνεργασία του με τον Αιολικό και το γεγονός πως βρίσκεται εκτός ομάδας εδώ και λίγες ημέρες. (Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Ο 21χρονος τερματοφύλας θέλησει με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει δημόσια το παράπονό του προς τη διοίκηση των Μυτιληνιών, που δεν τον άφησε ελεύθερο, αλλά και να μπορέσει ο φίλαθλος κόσμος του Αιολικού να σχηματίσει μια πιο σφαιρική άποψη για τα γεγονότα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Αλυσανδράτου στην ιστοσελίδα μας: "Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω από το νησί και τον Αιολικό είναι εκτός από οικονομικοί και προπονητικοί. Όταν το καλοκαίρι συμφώνησα με τη διοίκηση για τη μεταγραφή μου, υπογράψαμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για τη συνεργασία μας, που προέβλεπε εκτός από κάποια οικονομικά ανταλλάγματα και άλλες παραμέτρους, με σαφή όρο στο τέλος του, πως αν κάτι από τα παραπάνω δεν τηρηθεί, τότε θα μπορούσα να μείνω ελεύθερος το χειμώνα, ώστε να εκμεταλλευτώ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να πάω σε κάποια άλλη ομάδα."

Ο 21χρονος πορτιέρο συνέχισε, εξηγώντας ποιες από τις παραμέτρους του συμφωνητικού, δεν τηρήθηκαν από τη διοίκηση του Αιολικού, τονίζοντας: "Μία από τις παραμέτρους ήταν και το ότι θα φρόντιζε η διοίκηση για την προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενός προπονητή τερματοφυλάκων, κάτι που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα η προπόνησή μας να μην είναι η σωστή. Σε ότι αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, είμαι σχεδόν δύο μήνες απλήρωτος, μιας και η διοίκηση μου έδωσε ένα πολύ μικρό ποσό έναντι για το μήνα Δεκέμβριο."

O Αλυσανδράτος χαρακτήρισε αφερέγγυους τους διοικούντες, τονίζοντας πως εξ' αιτίας της στάσης που κρατά η διοίκηση, είναι εγκλωβισμένος αγωνιστικά: "Δυστυχώς, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και με τη στάση που κρατά η διοίκηση, συνεχίζοντας να με θεωρεί παίκτη της χωρίς να με αφήνει ελεύθερο, ουσιαστικά με έχει εγκλωβίσει για έξι μήνες. Μπορεί προπονητικά να μη μείνω πίσω, αφού βρίσκομαι ήδη στην Κατερίνη και προπονούμαι με τον Πιερικό, όμως δε θα μπορέσω να παίξω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θεωρώ ότι οι διοικούντες τον Αιολικό ήταν αφερέγγυοι προς το πρόσωπό μου και θα έπρεπε να τεθεί σε ισχύ ο όρος αποδέσμευσής μου. Για να με θεωρεί η διοίκηση του Αιολικού παίκτη της ομάδας, όφειλε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντί μου."

Κλείνοντας, ο νεαρός τερματοφύλακας, που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αιολικού σε  4 ματς πρωταθλήματος, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας: "Στενοχωριέμαι, κυρίως για τους φιλάθλους, από τους οποίους άκουσα πολύ καλά σχόλια στα παιχνίδια που αγωνίστηκα, με τη φανέλα της Αιολικού. Μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέψω στο νησί ως αντίπαλος και δε θέλω να έχουν σχηματίσει μια άποψη, ότι ο Αλυσανδράτος είναι κακός χαρακτήρας. Όπου έχω αγωνιστεί, μιλούσαν πάντα για την προσωπικότητά μου. Είμαι τερματοφύλακας καριέρας και έβλεπα τον Αιολικό σα σκαλοπάτι για να πάω πιο ψηλά. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey