Το τεχνικό επιτελείο του Ψυρόπουλου

27/07/2018 - 14:18 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2018 - 15:07

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο Αιολικός, που ξεκινά την Πέμπτη τις προπονήσεις του στην καλοκαιρινή του προετοιμασία. 

Ο Κώστας Ψυρόπουλος έρχεται τις επόμενες ημέρες στη Μυτιλήνη για μόνιμη εγκατάσταση και μαζί με τους συνεργάτες του θα ξεκινήσουν να υλοποιούν το πρόγραμμα της προετοιμασίας. 

Γυμναστής του Αιολικού παραμένει ο Βασίλης Σταυρινός, με τον οποίο υπήρχε πολύ καλή συνεργασία και πέρυσι. 

Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει εκ νέου ο Δημήτρης Πολυζώνης, που επιστρέφει στον Αιολικό μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, κατά το οποίο συνεργάστηκε με Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και Αίγειρο Μυστεγνών.

Φυσικοθεραπευτής συνεχίζει ο Ανδρέας Γαλάτης, που έχει αποδείξει την αγάπη του για το σύλλογο, συνδράμοντας με τις γνώσεις του και τις υπηρεσίες του Physio Care και της Ιφιγένειας Σταυρουλάκη. 

Ωστόσο, το «κρυφό όπλο» του φετινού Αιολικού, όπως αποκαλύπτει το «SL», θα είναι ο καθηγητής εργοφυσιολογίας στο «Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης», Νίκος Μαντζουράνης, που θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη το επόμενο δίμηνο, συντονίζοντας την προετοιμασία. Ο Μαντζουράνης έχει αφήσει έργο στον Αιολικό κατά το παρελθόν, ενώ έχει πλούσια εμπειρία από τον Πανθρακικό στη Super League και συνεργασίες με άλλες ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey