Βουτσιώτης και τέλος οι μεταγραφές!

02/08/2018 - 12:13 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2018 - 17:43

Με μια πολύ δυνατή μεταγραφή ολοκληρώνει τις κινήσεις του στο καλοκαιρινό παζάρι ο Αιολικός, φέρνοντας στη Μυτιλήνη τον Δημήτρη Βουτσιώτη. Ο 24χρονος μέσος αποτελεί την τελευταία προσθήκη των «κυανόλευκων» στο φετινό ρόστερ, γεμίζοντας έτσι τη φαρέτρα του Κώστα Ψυρόπουλου, ο οποίος βλέπει την ομάδα της Μυτιλήνης να έχει πληρότητα μεσοεπιθετικά.

Ο Βουτσιώτης βρίσκεται από το πρωί στη Λέσβο, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Τριγλία, με 12 συμμετοχές και 1 γκολ, το οποίο πέτυχε κόντρα στον Αιολικό στη νίκη της ομάδας του με 3-1, πετυχαίνοντας στο 67’ την ανατροπή των Ραφηνιωτών.

Έχει παίξει επίσης στη Football League με τον Παναγιάλειο, έχοντας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 12 συμμετοχές, ενώ στο ξεκίνημα εκείνης της περιόδου φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού στη Γ’ Εθνική με 11 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γεμάτη χρονιά είχε στη ΦΣ Κοζάνη το 2015-16 στη Γ’ με 23 ματς και 7 γκολ. Στη Football League βρέθηκε και για λογαριασμό της Επισκοπής (2015-15, 9 ματς – 1 γκολ), ανήκοντας ωστόσο στο ρόστερ του Πανιωνίου εκείνη τη σεζόν. Στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιξε και με τον Ιωνικό στη Γ’ Εθνική (2013-14 – 9 ματς).

Η ανακοίνωση του Αιολικού: «Ο ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρόνου μέσου Βουτσιώτη Δημήτρη! Ο Δημήτρης έχει φορέσει τις φανέλες του Ιωνικού, του Πανιώνιου, της Επισκοπής, της Κοζάνης, του Ηλυσιακου, του Παναιγιαλείου και της Τρίγλιας Ραφήνας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού μας, του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey