Ήταν και ο Νικόλας εκεί, μαζί με τους συμπαίκτες του...

02/08/2018 - 21:15 Τελευταία τροποποίηση στις 03/08/2018 - 18:15

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η πρώτη συγκέντρωση του Αιολικού στον «Ταρλά» για τη νέα περίοδο. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη ενός παιδιού που έφυγε πολύ άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Νίκο Μαλλή, που «έφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα ελάχιστες μέρες πριν ενταχθεί και τυπικά στην ομάδα του Αιολικού, για να την ενισύσει στην προσπάθεια ανόδου της προς τη Football League. Από τη διοίκηση του συλλόγου διαβάστηκε ένα μήνυμα, που προκάλεσε παρατεταμένο χειροκρότημα από κάθε παρευρισκόμενο, τη στιγμή που ο πατέρας του Νίκου, Γιώργος Μαλλής, η αδερφή του αδικοχαμένου τερματοφύλακα και συγγενείς του δάκρυζαν στην εξέδρα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Αιολικού είχαν ετοιμάσει και μια φανέλα με το ονοματεπώνυμο του Νίκου Μαλλή, την οποία κρέμασαν στη διάρκεια του αγιασμού ώστε να είναι μαζί κι εκείνος στην «πρώτη» της ομάδας της Μυτιλήνης. Σα να μην έφυγε ποτέ από κοντά μας.

Το μήνυμα που διαβάστηκε ήταν το εξής: «Ο Αιολικός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Στις χαρές και στις λύπες, όλοι μαζί όπως γράφει και ένα μεγάλο πανό των οργανωμένων φιλάθλων μας. Στη σημερινή πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, με μοναδικό στόχο να επαναφέρουμε τον Αιολικό εκεί που του αξίζει. Δίπλα στους 25 ποδοσφαιριστές μας, υπάρχει όμως ακόμα ένας. Ένα παιδί που ήθελε πολύ να έρθει στον Αιολικό. Ένα νεαρό παιδί, που όλοι θέλαμε να τον δούμε να κατακτά τα όνειρά του με τη φανέλα της ομάδας μας. Ο Νίκος Μαλλής είναι κι αυτός εδώ, σήμερα, μαζί μας. Είναι ο 26ος παίκτης του φετινού μας ρόστερ. Μια μεταγραφή, που δεν έμεινε στα λόγια, αλλά για όλους εμάς στον Αιολικό είναι σαν να ολοκληρώθηκε κανονικά, παρά τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του. Ο Νίκος θα αποτελεί για πάντα μέλος της οικογένειας του Αιολικού. Θα είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας μας από ψηλά.»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαλλής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να παραλάβει τη φανέλα του Νίκου από τα χέρια του προέδρου του Αιολικού, Σταύρου Γριπιώτη. Ο παπά-Παναγιώτης τέλεσε και τρισάγιο στη μνήμη του, ενώ ο χαροκαμμένος πατέρας αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, ψελλίζοντας πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνουν όλοι στο παιδί του, που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey