Εργομετρικές εξετάσεις την Τετάρτη

07/08/2018 - 12:48 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2018 - 13:03

Στον Αιολικό έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμούς προετοιμασίας, χωρίς να λείπουν πάντως τα προβλήματα, που όπως και τα προηγούμενα χρόνια κάνουν συχνά - πυκνά την εμφάνισή τους τέτοια εποχή. Χθες, το Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος» άργησε να ανοίξει τις πύλες του με αποτέλεσμα η απογευματινή προπόνηση να καθυστερήσει να ξεκινήσει. 

Αύριο πάντως, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Η διοίκηση αποφάσισε να φέρει στη Λέσβο τον εργοφυσιολόγο Νίκο Δρακογιαννόπουλο, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει και την περσινή χρονιά τα συγκεκριμένα τεστ. Ο Υπεύθυνος Εργομετρικής Αξιολόγησης της Life Ergo, που έχει έδρα το κλειστό προπονητήριο στο ΟΑΚΑ, βρισκόταν στη Λήμνο για ανάλογες εξετάσεις στο γειτονικό νησί και αύριο το απόγευμα θα έρθει στη Μυτιλήνη, με σκοπό να αξιολογήσει τους παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου.

Από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού θα πραγματοποιήσουν σε γκρουπ τα εργομετρικά, τα αποτελέσματα των οποίων θα βοηθήσουν το τεχνικό τιμ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Παράλληλα, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή σχεδιάζουν τον προγραμματισμό των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει ο Αιολικός, με το πρώτο αγωνιστικό τεστ -σύμφωνα με πληροφορίες του «SL»- να προορίζεται για το προσεχές Σάββατο (11/8), πιθανότατα με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, που χθες αντιμετώπισε στο «Καραπαναγιώτειο» Μόριας την Cosmos FC.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey