"Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν!"

31/01/2011 - 16:27 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2011 - 19:38

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του Αιολικού στα όσα δήλωσε σήμερα στην ιστοσελίδα μας ο πρώην τερματοφύλακας Χάρης Αλυσανδράτος (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ). Η ομάδα της Μυτιλήνης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως οι οφειλές προς τον νεαρό πορτιέρο είναι λιγότερες από όσες ο ίδιος ισχυρίζεται, δίνοντας μάλιστα επίσημα στη δημοσιότητα και μια παρασκηνιακή διάσταση του όλου θέματος, σχετικά με την απαίτηση -όπως ισχυρίζεται- του Αλυσανδράτου για εγγυημένο αριθμό εμφανίσεων του ως βασικού, στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος, θέμα για το οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτο το sportlesvos.gr από τις 28/1 (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Γιάννης Φλωρίδης και τα μέλη του ΔΣ: "Σε ότι αφορά δήλωση του κ. Aλυσανδράτου στν αθλητική ιστοσελίδα sportlesvos.gr, που δημοσιεύθηκε σήμερα, έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω: α) Η οφειλή της ομάδας μας απέναντί στον κ. Αλυσανδράτο είναι μόνο ένας μήνας. Τα ενοίκια του σπιτιού του, καθώς επίσης και το φαγητό του, είναι όλα πληρωμένα από τη διοίκηση β) Η αιτία του τέλους της συνεργασίας μας ήταν η απαίτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται βασικός στα εκτός έδρας παιχνίδια του Αιολικού, λέγοντας μας ότι είναι ποδοσφαιριστής καριέρας. Η διοίκηση, καθώς και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας, όπως είναι λογικό δε δεχθήκαμε τέτοιου είδους εκβιασμούς. Ο Αιολικός δεν είναι εφαλτήριο κανενός Αλυσανδράτου και δε διαπραγματεύεται, ούτε εκβιάζεται από κανέναν..."

Όπως μπορεί να αντιληφθεί εύκολα κανείς, το "χάσμα" στις δύο πλευρές αντί να γεφυρώνεται, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα τη χρονική περίοδο που διανύουμε (σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου) να βγαίνουν ζημιωμένες και οι δύο πλευρές, με τον Αλυσανδράτο να τίθεται εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για 6 μήνες, έχοντας τραβήξει το δικό του δρόμο μακριά από το νησί της Λέσβου και τον Αιολικό να αναγκάζεται να πορευτεί με τον Πέτρο Γόμο έως το τέλος της περιόδου, ο οποίος ωστόσο δεν προπονείται με την ομάδα, αλλά θα βρίσκεται κάθε Κυριακή μεταξύ Θεσσαλόνικης, Μυτιλήνης και Αθήνας, ακολουθώντας μόνο τις αποστολές των αγώνων... 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey