"Χτύπημα" τα επεισόδια στο "Φίλαθλο"!

31/01/2011 - 19:46

Η ιστορική εφημερίδα "Φίλαθλος" ασχολήθηκε στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, μεταξύ άλλων και με τα επεισόδια στο γήπεδο του Ταύρου, στον αγώνα ανάμεσα σε Φωστήρα και Αιολικό που έληξε 1-1 με πρωταγωνιστιή το διαιτητή Κακρίδη. Χαμηλά στην πρώτη σελίδα, οι υπέυθυνοι σύνταξης επέλεξαν να προβάλουν τα αίσχη που εκτυλίχθηκαν στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης", τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στις εσωτερικές σελίδες του "Φιλάθλου", το ρεπορτάζ εστιάζεται στην αυστηρή απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι υπέρ του Αιολικού στις καθυστερήσεις του αγώνα, με αποτέλεσμα να μετατραπεί το γήπεδο σε ρινγκ.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ του συναδέλφου Βαγγέλη Χατζημανώλη: "Συγκεκριμένα στο 91ο λεπτό ο Διονυσάτος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά από μονομαχία με τον Τζαναβάρα, με τον Κορίνθιο διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και να βάζει φωτιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι πάγκοι των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υπάρχουν αψιμαχίες.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στις εξέδρες όπου, οι οπαδοί του Φωστήρα κινήθηκαν απειλητικά προς τους Μυτιληνιούς, που βρεθήκαν στο γήπεδο. Για περίπου δέκα λεπτά το ματς είχε διακοπεί. Για την συνέχεια του αγώνα μάλιστα χρειάστηκε και η βοήθεια της αστυνομίας. Την εκτέλεση της ποινής ανέλαβε ο παθών και ισοφάρισε το τέρμα του Πετρίτση από το 17ο λεπτό.

Η συνέχεια των επεισοδίων δόθηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Συγκεκριμένα, οπαδοί του Φονέα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν τόσο στον Κακρίδη όσο και στους βοηθούς του με τον πρώτο, Μπουρτζοβίτη να δέχεται αρκετές ψιλές και η αποχώρηση του να μετατρέπεται σε… μαρτύριο.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στη φυσούνα και στα αποδυτήρια των διαιτητών. Η αποχώρηση του διαιτητικού τρίου μάλιστα, έγινε με τη βοήθεια αστυνομίας, αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey