Βίντεο από τα επεισόδια στον Ταύρο! [video]

31/01/2011 - 20:28 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2011 - 13:37

To sportlesvos.gr εξασφάλισε ένα 10λεπτο σχεδόν βίντεο, τραβηγμένο από την κερκίδα των φιλάθλων του Φωστήρα (κοντά στα δημοσιογραφικά θεωρεία) που δείχνει καρέ-καρέ τα όσα ακολούθησαν στον αγωνιστικό χώρο, μετά την υπόδειξη πέναλτι στο 91' από το διαιτητή Κακρίδη υπέρ του Αιολικού, το γκολ του Θεαγένη Διονυσάτου, αλλά και τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. 

Στα πλάνα καταγράφεται επίσης η "ζούγκλα" που έζησε ο δεύτερος βοηθός, με τους χούλιγκανς κρεμασμένους στα κάγκελα, έτοιμους να εισβάλουν στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Παρά τις εκκλήσεις παραγόντων του Φωστήρα από τα μεγάφωνα, που ακούγονται καθαρά στο βίντεο, υπήρξαν ωστόσο "φουσκωτοί" που παρεισέφρησαν στην κερκίδα των φίλων του Αιολικού (δεξιά στο βάθος) και προπηλάκισαν τον Νίκο Μηλιορέλλη, απομακρύνοντας με τη βία τους Μυτιληνιούς φιλάθλους από την κερκίδα.

Δυστυχώς, τα πλάνα κόβονται απότομα ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το ανθρωποκυνηγητό των χούλιγκανς με το διαιτητικό τρίο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το σπριντ του Κακρίδη αποφεύγοντας τις "καρατιές" των θερμόαιμων οπαδών, τις μπουνιές αλλά και τις κλωτσιές προς τον άτυχο βοηθό διαιτητή που δεν πρόλαβε να μπει στη φυσούνα...

Το πιο λυπηρό είναι ότι ελάχιστα από όλα αυτά καταγράφηκαν στο Φύλλο Αγώνα. Ας τα δει ωστόσο η ΕΠΟ και ας αναλάβει δράση. Βλέποντας κανείς τις εικόνες και αναλογιζόμενος ότι ο Αιολικός, ελάχιστες ημέρες νωρίτερα, τιμωρήθηκε με 500€ πρόστιμο για έναν... καφέ που έπεσε από την κερκίδα στον εκτός (!) έδρας αγώνα του στη Γλυφάδα, μπορεί εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

{youtube}oBhcOcOp-QU{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey