Παραίτηση Ψυρόπουλου και τέλος!

14/09/2018 - 07:57 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2018 - 15:43

Εξελίξεις έφερε στον Αιολικό η ήττα - αποκλεισμός στην Κω από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Κώστα Ψυρόπουλο να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. 

Ο έμπειρος προπονητής έθεσε την παραίτηση του στη διάθεσή της διοίκησης, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στη Μυτιλήνη. Αρχικά έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί και για το λόγο αυτό υπήρξαν δύο συναντήσεις την Πέμπτη, τόσο με τον Γιώργο Κουτρομπίλα, όσο και με τον Σταύρο Γριπιώτη. Ωστόσο, ο Κώστας Ψυρόπουλος επέμεινε και λίγο αργότερα η διοίκηση του Αιολικού έκανε αποδεκτή την παραίτησή του.

Η ανακοίνωση του Αιολικού: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του έκανε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση που δήλωσε ο προπονητής Κώστας Ψυρρόπουλος.» 

Ασφαλώς και σε μια ήττα, έστω κι αν ισοδυναμεί με αποκλεισμό από έναν ιστορικό θεσμό που έχει κατ' επέκταση και οικονομικό αντίκτυπο στο σύλλογο, δεν μπορεί να φταίει ένας. Ο Κώστας Ψυρόπουλος ωστόσο είχε την ευθιξία και παραιτήθηκε. 

Στον Αιολικό προχωρούν ξανά στο ξεκίνημα μιας σεζόν σε αλλαγή προπονητή, ωστόσο θα οι αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στα πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς, δεν θα λυθούν από μόνα τους. Το ρόστερ έχει ελλείψεις, ειδικά όταν ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά από τη διοίκηση. Η αποχώρηση Ψυρόπουλου, λοιπόν, δεν μπορεί να αποτελεί πανάκεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey