Ψάχνεται για Μπαξεβάνο!

14/09/2018 - 10:54

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εκ νέου ο Αιολικός, μετά την παραίτηση του Κώστα Ψυρόπουλου η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης.

Με τον Αιολικό να βρίσκεται εν μέσω προετοιμασίας μετρώντας αντίστροφα και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής η γρήγορη συμφωνία με τον νέο τεχνικό κρίνεται επιτακτική και ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL" η διοίκηση του Αιολικού βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πολύπειρο προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος πέρυσι οδήγησε στην άνοδο τον Ηρακλή, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε επί μία τετραετία στον Κισσαμικό, έχοντας καταγεγραμμένη στο βιογραφικό του ακόμα μια άνοδο. Στα Χανιά μάλιστα κατείχε ένα μοναδικό ρεκόρ, όντας ο μακροβιότερος προπονητής ομάδας της Football League με 129 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο στον ίδιο πάγκο.

Παλαιότερα έχει δουλέψει στη Football League σε Αναγέννηση Επανωμής και Αναγέννηση Γιαννιτσών, αλλά και στη Γ' Εθνική σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζάκυνθο και Μακεδονικό. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey