Απ. Στύλος: «Μεγάλη η ευθύνη, μεγάλο και το μέγεθος του Αιολικού»

17/09/2018 - 19:12 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2018 - 19:34

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αιολικού έκανε στο «SL» ο Απόστολος Στύλος, που θα βρίσκεται αύριο στη Μυτιλήνη για να ολοκληρώσει και τυπικά τα διαδικαστικά εν όψει της έναρξης συνεργασίας του με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρότερη παρουσία του στο νησί, ως ποδοσφαιριστής τότε του Αιολικού τη σεζόν 1998-99 στη Γ' Εθνική, ο φιλόδοξος τεχνικός αποκαλύπτει στο «SL» τι ήταν εκείνο που μέτρησε στην απόφασή του να έρθει στη Λέσβο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων».

  • Κόουτς, ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα για την επιστροφή σας στη Μυτιλήνη μετά από δύο δεκαετίες;

«Υπάρχει αμέριστη χαρά από μέρους μου, που επιστρέφω στη Μυτιλήνη μετά από τόσα χρόνια. Πέρασαν αρκετά είναι η αλήθεια, τώρα που το συνειδητοποιώ. Μπορεί να έπαιξα λίγο διάστημα στον Αιολικό τότε, μόλις έξι μήνες, ωστόσο έκανα φίλους στο νησί και το πιο σημαντικό, διατηρήσαμε την επικοινωνία ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Αύριο θα βρίσκομαι λοιπόν πίσω, για να τελειώσουμε τα διαδικαστικά και χαίρομαι ειλικρινά που επιστρέφω. Ξέρω ότι είναι μεγάλη η ευθύνη. Ο Αιολικός είναι μια ιστορική ομάδα και ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός.»

  • 'Ηταν μια εύκολη απόφαση να πείτε το «ναι» στον Αιολικό;

«Την απόφαση την έκανε εύκολη το όνομα του Αιολικού. Δεν σας κρύβω ότι είχα αρκετές προτάσεις, τις οποίες απέρριψα και λόγω απόστασης, αλλά κυρίως γιατί δεν υπήρξε σε κάποια από αυτές η προοπτική του Αιολικού. Το μέγεθος του συλλόγου, το βαρύ όνομα στη φανέλα, ήταν εκείνο που βοήθησε στο να αποδεχθώ την πρόταση αυτή και να έρθω στον Αιολικό.»

  • Σας αγχώνει καθόλου ότι θα δουλέψετε σε μια ομάδα που αγωνίζεται στον όμιλο της Αθήνας, με τον οποίο δεν είχατε ως τώρα προπονητικά κάποια επαφή;

«Είναι μια εύστοχη ερώτηση. Δεν αγχώνομαι. Κάποιους θα τους προβλημάτιζε αυτός ο παράγοντας. Εμένα μου δίνει έξτρα κίνητρο. Ναι, ο όμιλος της Αθήνας μου είναι θεωρητικά άγνωστος, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα βρούμε λύσεις. Θα γνωρίσουμε τους αντιπάλους μας και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.»

  • Θέλετε να στείλετε μέσα από το «SL» ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, που αδημονεί για μια χρονιά με πρωταγωνιστικούς στόχους;

«Είναι αλήθεια ότι επικρατεί ένα μούδιασμα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας. Στόχος μας θα είναι σε κάθε Κυριακή, να φέρνουμε όλο και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Για να συμβεί λοιπόν αυτό θα πρέπει να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και παιχνίδι με το παιχνίδι να κατακτούμε αποτελέσματα. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε και να δώσουμε στους φιλάθλους τις χαρές που περιμένουν.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey