Πρώτη προπόνηση με Στύλο [vid & pics]

19/09/2018 - 18:10 Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2018 - 18:21

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο Απόστολος Στύλος παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Αιολικού στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αμέσως μετά ξεκίνησε να προπονεί για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες στο Στάδιο Μυτιλήνης, ξεκινώντας παράλληλα μια ακόμα νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 47χρονος πρώην τεχνικός του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και της Πύδνας Κίτρους ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την υποδοχή και αμέσως σήκωσε τα… μανίκια για δουλειά. Εξάλλου ο Αιολικός δεν έχει το παραμικρό περιθώριο, από τη στιγμή που έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, στην οποία η ομάδα της Μυτιλήνης θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη. 

Μιλώντας στο «SL» ο νέος προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: «Χαίρομαι που επέστρεψα στη Μυτιλήνη. Από την τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ, ως παίκτης πριν σχεδόν 20 χρόνια, έχουν αλλάξει πολλά στο στάδιο, αλλά όχι στο σύλλογο. Στη Γ' Εθνική τον άφησα, στη Γ' Εθνική τον βρίσκω, αν και θα ήθελα να τον έβλεπα ψηλότερα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πρώτη μέρα, θα κάνω τη δική μου αξιολόγηση, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα έρχόμουν αν η ομάδα δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει μια φιλόδοξη διοίκηση, καλό ρόστερ και φιλοδοξούμε να πρωταγωνιστήσουμε στοι πρωτάθλημα. Τα μεγάλα λόγια ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου. Βήμα - βήμα, θα προσπαθούμε κάθε Κυριακή να θέτουμε και υψηλότερο στόχο. Αν διαπιστώσουμε ότι είμαστε τόσο δυνατοί ώστε να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση, τότε θα το κάνουμε.»

Τέλος, αναφερόμενος σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, ο Απόστολος Στύλος τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα. Όλα είναι υπό αξιολόγηση...»

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey