Σε Live Streaming η πρεμιέρα με Χαραυγιακό!

24/09/2018 - 15:09

Πιστό στο ραντεβού του με τις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις, το «SL» συνεχίζει και φέτος δυναμικά τη συνεργασία του με το «Telesport.gr», την κορυφαία πλατφόρμα του είδους στην κάλυψη αθλητικών γεγονότων.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθεί σε Live Streaming η πρεμιέρα του Αιολικού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με αντίπαλο τον Χαραυγιακό. Το «SL» και το «Telesport.gr» θα σας μεταφέρουν εικόνα και ήχο από το γήπεδο της Ηλιούπολης, σε περιγραφή του καλού συναδέλφου Θοδωρή Χαρόπουλου.

Επιχειρήσεις που επιθυμούν να διαφημιστούν στην τηλεοπτική μετάδοση μέσα από τα προνομιακά πακέτα του «SL», μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 22510 41619 (Εμπορικό Τμήμα) ή μέσω email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλή αγωνιστική χρονιά με νίκες και χαρές στον Αιολικό, τον εκπρόσωπο της Λέσβου στη Γ' Εθνική! 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey