Στο μυαλό υπάρχει μόνο το τρίποντο!

14/10/2018 - 10:35

Στην Κόρινθο βρίσκεται ο Αιολικός, όπου στις 4:00 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Δεδομένων των επιστροφών τόσο του Βραζιλιάνου Τιάγκο Λαρανζέιρα, που ολοκλήρωσε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη βίζα του, όσο και του Χριστόφορου Τσουβαλτσίδη που εξέτισε την ποινή των 4 αγώνων του, ο Αιολικός ταξιδεύει πλήρης και πανέτοιμος για ένα θετικό αποτέλεσμα από τιμωρία. Η ψυχολογία εξάλλου είναι στα ύψη μετά την νίκη στις καθυστερήσεις επί της Καλλιθέας την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Απόστολος στύλος επέλεξε 19 παίκτες να πάρει μαζί του στην Κόρινθο κάτι που στο εξής θα συμβαίνει συνέχεια στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Την αποστολή για το σημερινό ματς απαρτίζουν οι: Ζαχαρής, Κουμπάς, Κρητικός, Τσουβαλτσίδης, Αδαμόπουλος, Καπταγιάννης, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής, Διαμαντίδης, Τιάγκο Λαρανζέιρα, Λαμπράκης, Βουτσιώτης, Θ. Ποτουρίδης, Βεζιρτζόγλου, Λαλάς και Γιατζιτζόγλου.

Στην Κόρινθο, συνοδεύοντας την ομάδα βρίσκονται  επίσης ο Πρόεδρος του συλλόγου Σταύρο Γριπιώτης και ο Αντιπρόεδρος Φώτης Κάναρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey