Τρίποντο κορυφής στην Κόρινθο!

14/10/2018 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 14/10/2018 - 22:58

Ο Αιολικός έσπασε την κακή παράδοση στην Κορινθία, νικώντας 0-1 τον τοπικό ΠΑΣ, παρουσία αρκετών φιλάθλων του από τον Σύνδεσμο της Αθήνας που πανηγύρισαν με πάθος το τρίποντο. Μια νίκη που βάζει τον Αιολικό σε ρόλο οδηγού στη βαθμολογία του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. 

Ο Αιολικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μάλιστα στο 19ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τιάγκο Λαρανζέιρα από τον Λαμπρόπουλο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Βεζιρτζόγλου, όμως ο τερματοφύλακας της Κορίνθου απέκρουσε κρατώντας το 0-0. Η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε να πιέζει και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη στο 22ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί, με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τους τον Λαμπρόπουλο, του οποίου ακυρώθηκε γκολ με υπόδειξη του βοηθού ως οφσάιντ (23'). Ο ίδιος παίκτης είχε και καρφωτή κεφαλιά στο 35ο λεπτό, την οποία μπλόκαρε όμως ο Ζαχαρής.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο ζωηροί απ' ότι στο πρώτο μέρος, έχοντας τον Βραζιλιάνο Πάολο ιδιαιτέρως δραστήριο, αλλά δύο σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής έφυγαν άουτ. Κάπου εκεί ο Απόστολος Στύλος έκανε τις αλλαγές του στο ματς και ουσιαστικά αυτές έμελλε να αλλάξουν και τις ισορροπίες στον αγώνα.

Ο λόγος για τον Θέμη Ποτουρίδη και τον Δημήτρη Βουτσιώτη, που στο 73ο λεπτό συνδυάστηκαν όμορφα με τον πρώτο να σεντράρει και τον δεύτερο να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, βάζοντας τον Αιολικό μπροστά στο σκορ. Στα εναπομείναντα λεπτά η Κόρινθος βγήκε στην επίθεση, όσο ο Αιολικός κρατούσε το υπέρ του σκορ και έβγαινε απειλητικά στην κόντρα.

Οι παίκτες του Αιολικού χειροκροτουν τους φίλους της ομάδας, που έκαναν το ταξίδι στην Κόρινθο | © Χρήστος Πατσόπουλος

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος και οι παίκτες του Αιολικού πανηγύρισαν έντονα τη νίκη μαζί με τους φιλάθλους τους.

Διαιτητές: Κατοίκος, Ζήρδας-Αραβίδης (Αθηνών)

Συνθέσεις:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος): Λουτριώτης, Παπανικολάου, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Βελέντζας (36' λ. τρ. Σίλβα), Παϊκόπουλος, Ιορδανίδης (73' Σκούπας), Σιδέρης, Μαναριώτης, Τορεζάνι, Ντος Σάντος (85' Ροσιάν)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος): Ζαχαρής, Κρητικός, Αδαμόπουλος (58' Βουτσιώτης), Κατσίκης, Διαμαντίδης, Τάχιας, Βαλιός, Τσουβαλτσίδης, Βεζιρτζόγλου (58' Ποτουρίδης), Τιάγκο Λαρανζέιρα (85' Παλαμουτσής), Λαμπράκης (90' Λαλάς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey