Πεντακάθαρο το ακυρωθέν γκολ του Τιάγκο!

22/10/2018 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2018 - 14:18

Μπορεί ο Αιολικός να κέρδισε τον Άγιο Ιερόθεο (1-0) χθες, ωστόσο για ακόμα μία φορά φάνηκε πως η διαιτησία στα παιχνίδια του δεν στέκεται ακριβώς στο ύψος των περιστάσεων. Δεδομένου ότι το ματς ήταν αρκετά κρίσιμο, παρότι στο ξεκίνημα της σεζόν, διαιτητής και βοηθός υπέπεσαν σε ένα χοντρό λάθος που θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να χαρακτηριστεί και αλλοίωση αποτελέσματος.

Στη φάση του 30ου λεπτού, όπου ο Τιάγκο Λαρανζέιρα βγάζει κάθετη πάσα στον Ποτουρίδη, πριν γίνει ξανά αποδέκτης της μπάλας ο Βραζιλιάνος και τη στείλει στα δίχτυα, ο βοηθός διαιτητής Καντανολέων σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ στον Ποτουρίδη, παίρνοντας στο... λαιμό του τον διαιτητή Φίτσα, που ακυρώνει το πεντακάθαρο γκολ.

Όπως φαίνεται από το βίντεο του αγώνα, αλλά και από τη φωτογραφία του «SL» με τις γραμμές, ο Ποτουρίδης βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό του Αγίου Ιερόθεου, τη στιγμή που ο βοηθός είναι τουλάχιστον 1,5 μέτρο πίσω, έχοντας χάσει εντελώς τη φάση που κατέληξε σε γκολ!

Μοναδικό ελαφρυντικό για τον βοηθό διαιτητή είναι το γεγονός πως πρόκειται για μια οριακή φάση, με τους δύο παίκτες να κάνουν αντίθετη κίνηση. Ωστόσο, αν ο Καντανολέων είχε καλύτερη τοποθέτηση και δεν βρισκόταν τόσο πίσω, ίσως να είχε δει καλύτερα και αποφασίσει ορθότερα. Πάλι καλά πάντως, που η συγκεκριμένη υπόδειξη δεν στοίχισε στην ομάδα της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey