Απ. Στύλος: «Κοντά στα θέλω μου, χρειαζόμαστε διάρκεια»

22/10/2018 - 15:59

Ο προπονητής του Αιολικού ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και το τρίποντο, ωστόσο δεν παρέλειψε στις δηλώσεις του να αναφέρει πως υπάρχουν αδυναμίες και η ομάδα του θα δουλέψει πολύ για να βελτιωθεί στη συνέχεια.

«Προσαρμόσαμε το στυλ παιχνιδιού μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες που παρουσίασε ο αντίπαλος, ακολουθώντας τις οδηγίες πιστά το πλάνο και τις οδηγίες μου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και προηγηθήκαμε με το γκολ του Λαμπράκη, αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί και δεν βγάλαμε τις ευκαιρίες που έπρεπε για να τελειώσουμε το ματς. Θα μπορούσαμε μάλιστα να το πληρώσουμε στο τέλος. Έρχεται η διακοπή τώρα και έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε πολλές αδυναμίες και να διορθώσουμε αρκετά πράγματα.», τόνισε αρχικά.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο το πρώτο 45λεπτο του Αιολικού ήταν κοντά σε αυτό που έχει στο μυαλό του ιδανικά ο Απόστολος Στύλος, ο φιλόδοξος τεχνικός απάντησε: «Σίγουρα είναι κοντά στα θέλω μου, αλλά πρέπει να αυξήσουμε τη διάρκεια. Αυτό θα μας καταξιώσει στο πέρασμα του χρόνου.»

Δείτε τη Συνέντευξη Τύπου μέσα από την κάμερα του «SL»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey