Βαρύ πένθος από την απώλεια του Ελευθέριου Τρύφων

12/11/2018 - 13:40 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2018 - 14:53

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Αιολικού, αφού έφυγε από τη ζωή ένας αγνός υποστηρικτής της ιδέας που εκπροσωπεί η ομάδα της Μυτιλήνης, επιφανές μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, άξιος επιχειρηματίας και πάνω απ' όλα ένας σωστός οικογενειάρχης.

Ο λόγος για τον Ελευθέριο Τρύφων, πατέρα του Θόδωρου και του Παναγιώτη, που «έφυγε» από τη ζωή αφήνοντας ως κληρονομιά την τεράστια κοινωνική του δράση και τη σπουδαία προσφορά του σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων και στο σύλλογο του Αιολικού, που ήταν μία από τις μεγάλες του αγάπες.

Το «SL» εκφράζει τα βαθύτατα συλληπητήρια στους οικείους του. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Αιολικού:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός αναζητεί τις λέξεις για να αποχαιρετίσει τον Ελευθέριο Τρύφων, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα κοινωνικής δράσης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και προς τον τόπο του. Ο Αιολικός έχασε ένα σεβαστό μέλος της οικογένειάς του και το πένθος είναι βαρύτατο.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γριπιώτης Σταύρος»

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, απευθύνοντας τα συλλυπητήρια των μελών του στους οικείους του εκλιπόντος:

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια Τρύφων για τον χαμό του Ελευθέριου Τρύφων. Η εν γένει του προσφορά στην κοινωνία και στον αθλητισμό είναι χαρακτηριστική και θα παραμείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό κουράγιο στους οικείους του.

ΣΦΑΜ, ΘΥΡΑ 3»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey