Στις 11 το πρωί με Θύελλα Καμαρίου!

15/11/2018 - 15:22

Νωρίτερα απ' ότι συνήθως θα πραγματοποιηθεί η σέντρα του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ Αιολικού-Θύελλας Καμαρίου, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής για τον 7ο Όμιλο.

Η ομάδα της Σαντορίνης ζήτησε ο αγώνας να διεξαχθεί το πρωί, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά κατά την επιστροφή της στις Κυκλάδες και η αρμόδια επιτροπή του πρωταθλήματος το έκανε δεκτό.

Η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους φίλους του ποδοσφαίρου στη Μυτιλήνη, να παρευρεθούν στον «Ταρλά» για να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στη νίκη. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 9:30πμ. 

Σημειώνεται ότι πραγματοποιείται προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των €8, για όλες τις θύρες πλην της κεντρικής, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου απο τα γραφεία του Αιολικού (Π. Κουντουριώτη 83, τηλ: 2251054344, ώρες 10:00-14:00), στο Πρατήριο Καυσίμων ΕΚΟ του Τάκη Τυροπώλη, στο Opap Store της «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ» στην Ερμού 167, στο κατάστημα ειδών μοτοσικλέτας Ride Monkey Garage στην Αεροπόρου Γιαναρέλλη 12 και στο Κυλικείο του Σταδίου Μυτιλήνης.

Την ημέρα του αγώνα, στα εκδοτήρια του Σταδίου, οι τιμές θα είναι: €5 για φοιτητές και ανέργους (με επίδειξη φοιτητικού πάσο και κάρτα ανεργίας σε ισχύ), €10 για όλες τις θύρες εκτός της κεντρικής και €12 στη σκεπαστή εξέδρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey