Χρ. Παλαμουτσής: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε»

18/11/2018 - 18:22

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χρήστος Παλαμουτσής από το αποτέλεσμα και τη νίκη του Αιολικού, που συνοδεύτηκε μάλιστα από τη δική του καλή εμφάνιση και το γκολ στις καθυστερήσεις.

Μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου, ο νεαρός μέσος της ομάδας της Μυτιλήνης ανέφερε: «Κατ' αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στη Θύελλα, γιατί ήρθε σε μια δύσκολη έδρα και έπαιξε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί παρά τα δύο ατυχή αποτελέσματα, κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι που ήταν πολύ δύσκολο. Αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στο πολύ καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Τώρα κοιτάμε το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Ερέτρια.»

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται, που ήρθε από τον πάγκο και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, ο Χρήστος Παλαμουτσής απάντησε: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Δεν είναι μόνο το γκολ, αλλά το ότι συνεισφέρω γενικά στην ομάδα. Από τη στιγμή που σκόραρα κιόλας, ήταν ότι καλύτερο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κέρδισε η ομάδα.»

Για το αν υπάρχει πίεση στα αποδυτήρια, ο νεαρός μέσος του Αιολικού διευκρίνισε: «Όχι, δεν υπάρχει καμία πίεση. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας λέει ο κόουτς, να έχουμε πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας, να κρατάμε την μπάλα εμείς και με υπομονή, ακόμα κι αν βρεθούμε πίσω στο σκορ όπως συνέβη σήμερα, να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι χωρίς να αλλάξουμε την τακτική μας.»

Τέλος, για την ηρεμία που έβγαζε ο Αιολικός στο παιχνίδι του, μπαίνοντας στο τελευταίο 10λεπτο παρότι το σκορ ήταν 2-2, συμπλήρωσε: «Βγάζαμε αυτή την ηρεμία, γιατί ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Ο κόουτς μας λέει να έχουμε αναισθησία στο σκορ και ότι με το καλό ποδόσφαιρο θα έρθει το γκολ, αργά ή γρήγορα.»

*Ζητάμε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν υπήρξε σήμερα τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από πλευράς «SL», λόγω ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey