Η Θύελλα Καμαρίου ευχαριστεί για τη φιλοξενία

21/11/2018 - 09:15 Τελευταία τροποποίηση στις 21/11/2018 - 09:16

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αιολικό εξέδωσε το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου, μετά τη μεταξύ τους συνάντηση στη Μυτιλήνη.

Αναλυτικά η επιστολή: "Το Δ.Σ. της ομάδας μας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα θερμά του ευχαριστήρια για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας μας κατά την παραμονή της στο νησί της Μυτιλήνης από τους ανθρώπους της ομάδας του Αιολικού.

Από την άφιξη μας εώς και την άτυχη στιγμή της αναγκαστικής παραμονής μας στο νησί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, οι άνθρωποι του Αιολικού ήταν δίπλα μας φροντίζοντας με το ενδιαφέρον τους να δώσουν τις όποιες δυνατές λύσεις.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς που επιβεβαίωσαν την ίδια οπτική που έχουμε κι' εμείς σαν σωματείο και σαν νησιωτική - επαρχιακή ομάδα για το άθλημα που αγαπάμε και αφιερώνουμε χρόνο από την προσωπική μας ζωή και πολύ κόπο.

Αντίπαλοι για 90 λεπτά και μόνο, το ποδόσφαιρο ενώνει! Με την επιφύλαξη της ανταπόδοσης της άψογης φιλοξενίας ευχόμαστε στην ομάδα του Αιολικού καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey