«Χ»αρακίρι στην Εύβοια!

25/11/2018 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 25/11/2018 - 17:43

Δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στη μάχη για την άνοδο άφησε στην Ερέτρια ο Αιολικός, με τον αγώνα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα να λήγει ισόπαλος χωρίς τέρματα. Η ομάδα της Μυτιλήνης ήθελε διακαώς το τρίποντο, ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους, ωστόσο το τελικό 0-0 κόντρα στους ουραγούς του 7ου Ομίλου προκαλεί προβληματισμό. Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς, ότι ο Αιολικός -που προερχόταν από ευρεία νίκη με 4-2 επί της Θύελλας Καμαρίου- είχε απέναντι του τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, την οποία ωστόσο δεν κατόρθωσε να διασπάσει για να διεκδικήσει τη νίκη.

Στο αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, ο Αιολικός είχε την υπεροχή και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό νεαρό τερματοφύλακα Ναβροζίδη, που πήρε γάντια βασικού λόγω της απουσίας του τραυματία Μπασινά και ήταν η αποκάλυψη των γηπεδούχων, κατεβάζοντας τα ρολά.

Παρά τις προσπάθειες του Βεζιρτζόγλου, ο οποίος επέστρεψε στη βασική 11άδα του Απόστολου Στύλου, αλλά και των υπολοίπων παικτών που δημιούργησαν απειλητικές φάσεις μπροστά από την εστία του Απόλλωνα Ερέτριας, το 0-0 έμεινε ως το τέλος, αφού οι γηπεδούχου κατάφεραν παρότι έπαιξαν παθητικά σε ολόκληρο το 90λεπτο, να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (η πρώτη ήταν στη μοναδική νίκη επί του Χαραυγιακού με 1-0).

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ναβροζίδης, Μετσανάι, Κορακιανίτης, Κοντός, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης, Βαλκάνος, Ντουλαβέρης, Σεόλ Χιουν, Tόρα, Αμαραντίδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης (75' Αδαμόπουλος), Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Παλαμουτσής (60' Τιάγκο Λαρανζέιρα), Διαμαντίδης, Βεζιρτζόγλου (80' Ποτουρίδης), Λαμπράκης (80' Σεφουλάι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey