Οπωσδήποτε νίκη για να έχει τύχη!

02/12/2018 - 10:15

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τους δύο χαμένους βαθμούς στην Εύβοια κόντρα στον Απόλλωνα Ερέτριας θα προσπαθήσει ο Αιολικός, που φιλοξενεί το μεσημέρι στον «Ταρλά» τους Αγίους Αναργύρους, θέλοντας το τρίποντο και ως βάλσαμο εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ο Απόστολος Στύλος, που μετέβη μεσοβδόμαδα στη Θεσσαλονίκη, για να ανανεώσει το δίπλωμα προπονητικής UEFA A στη σχολή της ΕΠΟ, γνωρίζει καλά πως περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών ειδικά εντός έδρας δεν υπάρχουν, μετά την ήττα από το Αιγάλεω. Απέναντί του ωστόσο ο Αιολικός θα βρει ένα αξιόμαχο σύνολο, που φιγουράρει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και συγκεκριμένα στην 4η θέση του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, με συγκομιδή 13 βαθμών μετά από 8 αγώνες.

Στα αγωνιστικά νέα, η ομάδα της Μυτιλήνης θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι, αφού υπάρχουν δύο μόνο απουσίες, οι οποίες ωστόσο ήταν γνωστές στον Απόστολο Στύλο. Ο λόγος για τον Τόλη Λαλά, που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, αλλά και τον Δημήτρη Ποτουρίδη (αδερφό του Θέμη) που υποβλήθηκε μεσοβδόμαδα σε επέμβαση, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού.

Τιμωρημένοι δεν υπάρχουν και έτσι ο προπονητής του Αιολικού βιώνει ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της 11άδας. Ο αγώνας του Αιολικού με τους Αγίους Αναργύρους θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Λεμπέσης, Φαγκριδάς και Σγουράκης από το Σύνδεσμο Πειραιά, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χιώτης Μαχαίρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey