Δυσκολεύεται και δεν κρύβεται...

02/12/2018 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2018 - 18:15

Οδυνηρή ήττα υπέστη ο Αιολικός στο Στάδιο Μυτιλήνης από τους Αγίους Αναργύρους με 0-1, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Λεμπέση, ζητώντας πέναλτι στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου. Για ακόμα μία φορά ο πάντως, η ομάδα της Μυτιλήνης πλήρωσε την αδυναμία της να σκοράρει, αλλά και το να διαχειριστεί αμυντικά το παιχνίδι, δεχόμενη γκολ ξανά σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε ο αντίπαλος. Να σημειωθεί ότι οι οιωνοί δεν ήταν καλοί από την αρχή, αφού ο Άρης Λαμπράκης έμεινε εκτός αποστολής παρότι είχε δηλωθεί στην αρχική 11αδα. 

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Αιολικός προσπάθησε να μπει απειλητικά στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, με τον Σεφουλάι να ανατρέπεται, αλλά τον διαιτητή Λεμπέση να μη συγκινείται. Παρόμοια φάση και στο 7' και πάλι με πρωταγωνιστή τον Σεφουλάι, που βρέθηκε στο έδαφος μέρα από δυνατό μαρκάρισμα στη γραμμή της περιοχής, αλλά ξανά ο Λεμπέσης έδωσε συνέχεια στο ματς. Στο 12' οι φιλοξενούμενοι έψαξαν με μια κάθετη πάσα τον Κόλλα και παρότι Ζαχαρής - Τάχιας έδειξαν προς στιγμήν να μπερδεύονται, η μπάλα απομακρύνθηκε σε δεύτερο χρόνο.

Με τη συμπλήρωση 21 λεπτών αγώνα, ο Αιολικός βρέθηκε με αρκετούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, όταν ο Βουτσιώτης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Ποτουρίδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 26' οι Άγιοι Ανάργυροι απάντησαν με ένα σουτ του Γκεμίση που πέρασε εκτός εστίας. Στο 32' λίγο έλειψε από το πουθενά να δημιουργηθεί φάση για την αθηναϊκή ομάδα, όταν ο Κατσίκης γύρισε παράλληλα στον Ζαχαρή, εκείνος δυσκολεύτηκε και τελικά απομάκρυνε με δεύτερη προσπάθεια.

Ο Αιολικός είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία στο 37ο λεπτό, σε εκτέλεση κόρνερ του Βουτσιώτη με τον τερματοφύλακα Χατζηεμαννουήλ να κάνει άστοχη έξοδο, αλλά κανένας ποδοσφαιριστής των Μυτιληνιών δεν έκανε επαφή με την μπάλα. Στο 42' ήταν η σειρά του Ποτουρίδη και πάλι να ψάξει το γκολ, αλλά η κεφαλιά του μετά τη σέντρα του Τιάγκο Λαρανζέιρα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με διαμαρτυρίες του Αιολικού για ανατροπή του Σεφουλάι εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Λεμπέσης δεν είδε κάτι μεμπτό στο 54ο λεπτό. Οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν τεράστια ευκαιρία στο 59' σε σουτ του Μαρτίνου που προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Ζαχαρή. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ποτουρίδης προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, άλλη η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 65' ο Βεζιρτζόγλου επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα έπεσε στην περιοχή αλλά υπήρξε ολιγωρία από πλευράς Αιολικού. Στο 66' ο Τιάγκο Λαρανζέιρα εκτέλεσε φάουλ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 67' οι Άγιοι Ανάργυροι έφτασαν στο 0-1 με συρτό σουτ του Κανελόπουλου, ο οποίος είχε περάσει ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν στο παιχνίδι. Ωστόσο η ομάδα της Μυτιλήνης διαμαρτύρεται ότι η φάση ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Ο Αιολικός απώλεσε τεράστια ευκαιρία με τον Σεφουλάι στο 74ο λεπτό, όταν σε κάθετη πάσα του Βουτσιώτη, βγήκε τετ α τετ αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Ο Στύλος πέρασε στο γήπεδο όποιον επιθετικογένη παίκτη διέθετε και πίεσε στα τελευταία λεπτά, παίζοντας φουλ επίθεση, με τον Βεζιρτζόγλου στο 88' να γυρίζει όμορφα μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 90' σε μια γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Τουλουβασίλης σούταρε άουτ. Στο 94' ο Βεζιρτζόγλου προσπάθησε και πάλι, αλλά το γυριστό του σουτ του μπλόκαρε ο Χατζηεμαννουήλ και αμέσως μετά ο Κοντιζάς νικήθηκε από τον Ζαχαρή (95'). Στην τελευταία φάση του ματς ο Βεζιρτζόγλου δεν κατόρθωσε να πιάσει την κεφαλιά, με τον αγώνα να λήγει και τους φιλάθλους να φεύγουν απογοητευμένοι.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (85' Αδαμόπουλος), Βουτσιώτης, Διαμαντίδης (60' Παλαμουτσής), Θ. Ποτουρίδης (60' Βεζιρτζόγλου), Τιάγκο Λαρανζέιρα, Σεφουλάι (75' Παπαδόπουλος) Πάγκος: Παπαδόπουλος, Τσομπανέλλης, Αδαμόπουλος, Κουμπάς, Καπταγιάννης, Βεζιρτζόγλου, Παλαμουτσής

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισ. Σταυριανός): Χατζηεμαννουήλ, Οικονόμου, Μανδύλης, Ανδρέου, Χρόνης, Μαρτίνος, Νταουτάι (64' Τουλουβασίλης), Γκεμίσης, Κόλλας (83' Κοντιζάς), Δοροβίνης (71' Ζάχαρος), Καζβιρόπουλος (67' Κανελόπουλος) Πάγκος: Καρακώστας, Κοντιζάς, Θεοδωράκης, Χανιώτης, Κανελόπουλος, Τουλουβασίλης, Ζάχαρος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey