Χωρίς Κατσίκη, αλλά αποφασισμένος για αποτέλεσμα!

07/12/2018 - 10:37

«Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ακολουθεί ένα ματς ζωής» ανέφερε ο Απόστολος Στύλος στο «SL», αναφορικά με το κυριακάτικο παιχνίδι του Αιολικού στη Σαντορίνη, κόντρα στον Πανθηραϊκό (11:00). Και η αλήθεια είναι πως μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Απόλλωνα Ερέτριας (0-0) και Αγίοςυ Αναργύρους (0-1), η ομάδα της Μυτιλήνης αναζητά τους βαθμούς που θα λειτουργήσουν ως «βάλσαμο».

Αγωνιστικά, ο Απόστολος Στύλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Παναγιώτη Κατσίκη, ο οποίος αποτελεί ως τώρα αναπόσπαστο κομμάτι στην 11άδα του Αιολικού, έχοντας αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο των παιχνιδιών πρωταθλήματος και κυπέλλου, με εξαίρεση το τελευταίο 5λεπτο την προηγούμενη Κυριακή όταν έγινε αλλαγή και ένα ημίχρονο στα Βραχνέικα. Επίσης, ο προπονητής του Αιολικού δεν μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο μετά τον τραυματισμό του Τόλη Λαλά, αλλά και στον προσφάτως χειρουργημένο Δημήτρη Ποτουρίδη.

Αναφερόμενος στην ανάγκη κατάκτησης ενός θετικού αποτελέσματος, ο Απόστολος Στύλος σημείωσε: «Η εβδομάδα μας κύλησε σε καλό ρυθμό. Ολοκληρώνουμε σήμερα την προετοιμασία μας εντός νησιού και νιώθουμε απόλυτα προετοιμασμένοι. Το ματς στη Σαντορίνη είναι κρίσιμο, έχει ίδιο βαθμό δυσκολίας με κάθε εκτός έδρας αγώνα, αλλά υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα στα αποδυτήρια. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κατακτήσουμε τους βαθμούς στα επόμενα δύο ματς, ώστε να κλείσουμε τον Α' Γύρο με θετικό πρόσημο.»

Για τον Αιολικό, κάθε διπλό ταξίδι είναι δύσκολο μιας και η ομάδα θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια μικρή «Οδύσσεια» τόσο για να φτάσει στη Σαντορίνη, όσο και για να επιστρέψει στη Λέσβο. Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα ακτοπλοϊκώς από τη Μυτιλήνη και το πρωί του Σαββάτο, αμέσως μετά τον κατάπλου στον Πειραιά, θα αλλάξει πλοίο για να ταξιδέψει στο νησί των Κυκλάδων. Στη Σαντορίνη, ο Αιολικός θα πραγματοποιήσει το απόγευμα μια ακόμα προπόνηση στο Γήπεδο του Πανθηραϊκού και στις 11 το πρωί της Κυριακής θα δώσει τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση των πολύτιμων βαθμών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey