Παλικάρι στη Σαντορίνη!

09/12/2018 - 12:53 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2018 - 15:18

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ματς ανάμεσα σε Πανθηραϊκό και Αιολικό στη Σαντορίνη. Αποτέλεσμα που μπορεί να αδικεί την ομάδα της Μυτιλήνης βάσει εικόνας και ευκαιριών, αλλά την κρατά κοντά στην προνομιούχο δυάδα της βαθμολογίας του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό δυνατή βροχή, κάτι που ωστόσο δεν δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο δόθηκε από τον διαιτητή Ντάουλα (Δυτ. Αττικής) για χέρι του Βεζιρτζόγλου εντός περιοχής, παράβαση που αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι του Αιολικού. Ο Μάνιας έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την επανέναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο Αιολικός κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσα, χάρη στον Βεζιρτζόγλου στο 53'. Ο επιθετικός του Αιολικού επιχείρησε μια σέντρα, ο τερματοφύλακας Διαμαντής απέκρουσε με γροθιές, όμως η μπάλα κόντραρε στον Γκίκα και ο πολύπειρος σκόρερ του Αιολικού την έσπρωξε με το στήθος στα δίχτυα για το 1-1.

Η χαρά των Μυτιληνιών όμως κράτησε λίγο, αφού ο Πανθηραϊκός κατόρθωσε να πάρει σχετικά γρήγορα ξανά την πρωτοπορία στο σκορ. Ήταν το 62ο λεπτό, μετά από ωραία σέντρα του Τσίγκρου και κεφαλιά του Γαϊδαρτζή, με τον Πανθηραϊκό να κάνει το 2-1.

Όμως η ομάδα του Απόστολου Στύλου αντέδρασε εκ νέου και ισοφάρισε σεο 76ο λεπτό ξανά με σκόρερ τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, που αξιοποίησε συστημένη σέντρα του Κρητικού για το 2-2.

Ο Αιολικός είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά δεν κατόρθωσε να πετύχει τρίτο γκολ και το 2-2 έμεινε ως το τέλος.

Συνθέσεις: 

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γ. Σιλεβίστας): Διαμαντής, Γκίκα, Αγοραστός, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Λούκα, Παληγεώργος, Μάνιας, Κόντι (57' Κωνσταντίνοφ), Ντούμος, Γαϊδαρτζής (89' Βλάχος) 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός  Τάχιας, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Βουτσιώτης (85' Σεφουλάι), Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (93' Καπταγιάννης), Βεζιρτζόγλου, Λαμπράκης (92' Τιάγκο Λαρανζέιρα) 

Φωτογραφίες | SportCyclades.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey