Τρίποντο για καλές γιορτές!

14/12/2018 - 12:37

Τη Χαλκίδα υποδέχεται ο Αιολικός στον «Ταρλά» την προσεχή Κυριακή (15:00) στην τελευταία αγωνιστική του Α' Γύρου στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Μυτιλήνης αναζητά τους βαθμούς της νίκης, που θα την επαναφέρουν στα «τρίποντα» και θα την κρατήσουν σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους, στη μάχη για την άνοδο.

Ωστόσο, ο Αιολικός επιθυμεί διακαώς το θετικό αποτέλεσμα και για πολλούς άλλους λόγους. Αφ' ενός για να μπορέσει να κάνει γιορτές ήρεμος, αφ' ετέρου για να αφυπνίσει όσους στην πορεία του Α' Γύρου έχουν αποτραβηχτεί από την ομάδα, είτε διοικητικά είτε σε επίπεδο κόσμου. Εξάλλου ο στόχος της ανόδου δεν έχει απομακρυνθεί και αναμφίβολα το ότι απομένει μισό ακόμα πρωτάθλημα καθιστά το κυνήγι της πρώτης δυάδας μονόδρομο για μια ομάδα που ξεκίνησε τη χρονιά με σαφές στόχο να παίζει τη νέα σεζόν στη Football League.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Χαλκίδα, μιλώντας εφ' όλης της ύλης για όσα έχουν συμβεί με το τέλος του Α' Γύρου. Θέτοντας προ των ευθυνών τους και όσους πριν λίγους μήνες υποσχέθηκαν πολλά για τη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά μέχρι τώρα τίποτα από όλα αυτά δεν έκαναν πράξη. Παράλληλα, ο Σταύρος Γριπιώτης θα μιλήσει και για την επόμενη μέρα του Αιολικού, αφού για ακόμα μία φορά έχει μείνει παντελώς μόνος να παλεύει ακόμα και για τα λειτουργικά ζητήματα στην καθημερινότητα της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, ο Απόστολος Στύλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Άρη Λαμπράκη, ούτε στον μακροχρόνια απόντα Δημήτρη Ποτουρίδη. Ωστόσο αποθεραπεύτηκε ο Τόλης Λαλάς, ακολουθώντας ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα και έτσι μπορεί να τεθεί ξανά στη διάθεσή του. Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Στάμος, με βοηθούς τους Αραβίδη και Καραγεώργο από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey