«Ψάχνουμε δύο παίκτες να κάνουν διαφορά»

10/01/2019 - 13:51 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2019 - 14:08

Στον Αιολικό υπάρχει δεδομένη επιθυμία για την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών, πέραν του Τζόρνταν Ουεντραόγκο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα πάει ως έχει στο κυριακάτικο ματς με την Καλλιθέα.

Μιλώντας στο «SL» ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Γριπιώτης, επεσήμανε: «Είμαστε σε αναζήτηση δύο παικτών. Κάνουμε συνεχώς επαφές με υποψήφιους στόχους και υπάρχει ανοικτή γραμμή μεταξύ του Γιώργου Κουτρομπίλα και του προπονητή μας Απόστολου Στύλου για την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων. Μπορώ να σας πω ότι έχουμε ανέβει αρκετά ψηλά για να βρούμε τους παίκτες που θα κάνουν άμεσα τη διαφορά στο ρόστερ, αλλά δυστυχώς το γεγονός ότι το πρωτάθλημα είναι μικρό και ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, δεν αποτελεί δέλεαρ για τους καλούς παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι στην αγορά».

Αναφορικά με τις θέσεις που αναμένεται να ενισχυθεί ο Αιολικός, ανέφερε: «Έχουμε επικεντρωθεί στην αναζήτηση ακραίου επιθετικού και αμυντικού μέσου. Κοιτάζουμε στο λεγόμενο πάνω ράφι. Δεν θα πάρουμε απλά παίκτη για να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Αν θέλαμε κάτι τέτοιο, θα κλείναμε τα μάτια και θα διαλέγαμε. Εξαντλούμε όμως τα χρονικά περιθώρια για να βρούμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey