Μετ' εμποδίων στην Καλλιθέα

12/01/2019 - 17:12

Έναν πολύ σημαντικό αγώνα δίνει την Κυριακή ο Αιολικός στην έδρα της Καλλιθέας, που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ προς τη Football League.

Η προετοιμασία ωστόσο των Μυτιληνιών ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων, αφού τέσσερις ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από ίωση μέσα στην εβδομάδα και δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα των προπονήσεων. Μάλιστα ο Τόλης Λαλάς έμεινε και εκτός αποστολής για το ματς στην Αθήνα, ωστόσο οι υπόλοιποι τρεις, Τσουβαλτσίδης, Βουτσιώτης και Ζαχαρής, ταξίδεψαν και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή από τον Απόστολο Στύλο, για το αν θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν.

Οι Μυτιληνιοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη, αν γνωρίζουν όμως ότι η Καλλιθέα παίζει με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποψιασμένοι για το τι θα συναντήσουν στο "Ελ Πάσο".

Διαιτητής του αγώνα, που θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι, ορίστηκε ο Πατεμτζής από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου, με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Παύλο από τη Δυτική Αττική. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey