"No pasaran" από το Ελ Πάσο!

13/01/2019 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2019 - 17:13

Το βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο Αιολικός στην έδρα της Καλλιθέας, μένοντας στο 0-0 και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στη 2η θέση του πίνακα, μπροστά σε περίπου 70 φιλάθλους του. 

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 8ο λεπτό για τον Αιολικό, όταν ο Λαμπράκης επιχείρησε ένα σουτ και ο Λαδάς μπλόκαρε. Η Καλλιθέα απάντησε στο 21' σε κεφαλιά του Γκρόσιου, χωρίς να ανησυχήσει ο Κουμπάς. Ακολούθησε ένα μέτριο διάστημα, ώσπου ο Βουτσιώτης βγήκε τετ α τετ στο 40' όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια.

Στην επανάληψη, ο Διαμαντίδης σούταρε από μακριά στο 52' αλλά άστοχα. Παρότι ο Αιολικός ανέβασε την απόδοση του, δεν είχε καθαρό μυαλό και στο 77' ο Βουτσιώτης σούταρε πάνω στον Λαδά, που κράτησε το μηδέν. Στην τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα, η Καλλιθέα λίγο έλειψε στο 83' να κλέψει τη νίκη, αλλά η προβολή του Βασιλείου έφυγε πάνω από το δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος, διατηρώντας τη διαφορά των 4 βαθμών από τη 2η θέση μετά το ισόπαλο 2-2 του Ηλυσιακού στην έδρα των Αγίων Αναργύρων.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Γκρόσιος, Νικολακάκης, Τσώνης, Ζεζάι, Μακρυγιάννης (65' Μαργαρώνης), Κώστας, Βασιλείου, Μπέλης, Βασιλειάδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος): Κουμπάς, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός (56' Σεφουλάι), Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (90' Τζόρνταν), Τσομπανέλης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (83' Παπαδόπουλος), Βουτσιώτης (87' Καπταγιάννης), Λαμπράκης

Διαιτητές: Πατεμτζής (Ηρακλείου), Νατσιόπουλος-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

Ρεπορτάζ | Δημήτρης Θεοδώρου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey