Δεύτερη κίνηση με Μπουζούρα!

15/01/2019 - 16:15 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2019 - 16:23

Στην απόκτηση του Νίκου Μπουζούρα προχώρησε ο Αιολικός, ενισχύοντας έτσι τη δεξιά πτέρυγα του ρόστερ του. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Χαλκίδα, έχοντας εμπειρία από τον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Πρόκειται για δεξιοπόδαρο μπακ-χαφ, που μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά. Στην καριέρα του μέχρι σήμερα, ο Μπουζούρας μετρά γεμάτες χρονιές και συνολικά 144 συμμετοχές στη Γ' Εθνική με 3 γκολ. Πριν τη Χαλκίδα, με την οποία φέτος αγωνίστηκε και στα 12 ματς (+1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας), είχε φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας κατά τη διετία 2016-18 (52 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και του Εθνικού Σιδηροκάστρου κατά την τετραετία 2012-16 (88 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις). 

Με την απόκτησή του, ο Απόστολος Στύλος αποκτά μια ακόμα ποιοτική λύση στα άκρα, έχοντας ταυτόχρονα πλέον τη δυναντότητα να αξιοποιήσει και τον Τσουβαλτσίδη στη μεσαία γραμμή. Ο Μπουζούρας έφτασε χθες το μεσημέρι στη Μυτιλήνη και ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από τη διοίκηση του Αιολικού, η οποία κινείται για μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη (τουλάχιστον) τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey