Συχγαρητήρια στον κόσμο και... μεταγραφές!

15/01/2019 - 14:14

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, συγχαίροντας τον κόσμο του Αιολικού για τη δυναμική του παρουσία στο «Ελ Πάσο», την Κυριακή στον αγώνα με την Καλλιθέα, ζητώντας παράλληλα μεταγραφική ενίσχυση από τη διοίκηση εν όψει της απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Αιολικού, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνδέσμου και έδωσε τη μάχη της εξέδρας μέχρι το τέλος.

Η ομάδα όμως δεν απέδωσε σύμφωνα με την κρισιμότητα του αγώνα, προσπάθησε όσο μπορούσε, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ, πιεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους για να διασπάσει την άμυνα της Καλλιθέας.

Χρειαζόμαστε άμεση ενίσχυση σημαντικών παικτών που να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν τη φρεσκάδα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα, εάν θέλουμε να λέμε ότι θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη δεύτερη θέση. Μας περιμένουν εξίσου κρίσιμα ματς στις επόμενες αγωνιστικές, έχουμε όμως εμπιστοσύνη στη διοίκηση ότι θα κάνει το χρέος της, ώστε να παρουσιαστουμε δυνατότεροι για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey