Στο ρελαντί με καρέ Ποτουρίδη!

20/01/2019 - 16:51 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2019 - 16:54

Καταιγιστικός ο Αιολικός στον "Ταρλά" κέρδισε με 4-0 την Κόρινθο σε ένα ματς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θέμη Ποτουρίδη, που σημείωσε 4 γκολ! Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν εμφανώς ανώτερη, πετυχαίνοντας τρία ακόμα τέρματα που ακυρώθηκαν, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο θρίαμβο.

Ο Αιολικός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, επιβάλλοντας το δικό του ρυθμό και έχοντας καθολική υπεροχή. Μάλιστα πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο κατόρθωσε να προηγηθεί με γκολ του Ποτουρίδη, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Διαμαντίδη στο 9ο λεπτό, με τον επιθετικό του Αιολικού να νικά με προβολή τον τερματοφύλακα Λουτριώτη. Πριν καν περάσουν δύο λεπτά, ο Αιολικός βγήκε με αξιώσεις ξανά μπροστά, σε μία γρήγορη αντεπίθεση, με τον Βουτσιώτη να παραδίδει έτοιμο γκολ στον Ποτουρίδη, που σημάδεψε σωστά στην απέναντι γωνία για το 2-0 (11').

Με το υπέρ του σκορ από πολύ νωρίς, ο Αιολικός διατήρησε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και στο 26' λίγο έλειψε να πετύχει χατ τρικ ο Ποτουρίδης, όταν στη σέντρα του Διαμαντίδη κλότσησε αέρα μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 34' η ομάδα της Μυτιλήνης απείλησε ξανά, αλλά ο Σεφουλάι που βγήκε ευνοημένος από τις κόντρες πλάσαρε πάνω στον Λουτριώτη. Στο 39', ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Ποτουρίδης, το έκανε πράξη με ένα ακόμα ψύχραιμο πλασέ, γράφοντας το 3-0 με ένα γνήσιο χατ τρικ!

Στην επανάληψη, ο Αιολικός δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 52', σε σουτ του Βουτσιώτη -μετά από ενέργεια του Σεφουλάι- το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 56' ακυρώθηκε γκολ για τους Μυτιληνιούς, σε εκτέλεση φάουλ του Σεφουλάι, αφού ο Κατσίκης έκανε κίνηση προς την μπάλα ενώ ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.

Στο 68' σε μια φάση διαρκείας ο Λαλάς σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Ο Αιολικός, παρότι δεν αναζήτησε με θέρμη περισσότερα γκολ, είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Τσουβαλτσίδη που απέφυγε υπέροχα στο 77' τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά σούταρε άστοχα. Ώσπου στο 80ο λεπτό, ήρθε και το 4-0 με σκόρερ ποιον άλλον; Τον Θέμη Ποτουρίδη που έκανε καρέ τερμάτων!

Στο 82' ακυρώθηκε δεύτερο γκολ του Αιολικού, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου, ως οφσάιντ, κάτι που επαναλήφθηκε και στο 86ο λεπτό με δράστη και πάλι τον Παπαδόπουλο! Το τελικό 4-0 είναι φτωχό για να περιγράψει πλήρως την εικόνα του αγώνα, απέναντι σε μια Κόρινθο με ελλείψεις, που δεν απείλησε σε καμία στιγμή της συνάντησης.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Τσουβαλτσίδης, Μπουζούρας, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (74' Παπαδόπουλος), Τσομπανέλλης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης, Βουτσιώτης (61' Λαλάς), Σεφουλάι (69' Τζόρνταν)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Βασιλόπουλος): Λουτριώτης (90' Μπράμης), Καραγιάννης, Ντόκο, Βαρδακώστας, Βελέντζας, Δόσης, Νέδος, Γάλας, Μαναριώτης, Ιορδανίδης, Λαδένογλου (89' Δαμουράς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey