Αν δεν κερδίσει, τέλος!

10/02/2019 - 10:20 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2019 - 10:29

Η ήττα του Αιολικού την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι από τον Άγιο Ιερόθεο (2-1), σε συνδυασμό με το νικηφόρο πέρασμα του Ηλυσιακού από τη Χαλκίδα (0-1), έφερε την ομάδα της Μυτιλήνης σε μειονεκτική θέση στη μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τη διαφορά πια στο -5 και μόλις 7 αγωνιστικές να απομένουν ως τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Απόστολος Στύλος και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν καλά πως άλλη ευκαιρία δεν θα έχουν, ώστε να παραμείνουν κοντά στη διεκδίκηση του μεγάλου φετινού στόχου. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη απέναντι στον Ηλυσιακό στο Στάδιο Μυτιλήνης (15:00), αλλά από μόνη της δεν αρκεί κιόλας. Αφού θα πρέπει στη συνέχεια, στα δύο επόμενα κρίσιμα ματς, εκτός έδρας αμφότερα με Αιγάλεω και Θύελλα Καμαρίου, να γίνει πραγματική αγωνιστική υπέρβαση.

Στη σημερινή μάχη μοναδικός αμφίβολος είναι ο Άρης Λαμπράκης, που μετράει αντίστροφα για την ολική του ένταξη στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα, χωρίς πάντως να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με την απόφαση για τη συμμετοχή του ή όχι να καθορίζεται την τελευταία στιγμή.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, πέραν του περιορισμένοι ποσοτικά ρόστερ. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ πιθανό να μπει στην αποστολή ακόμα και ο 14χρονος Φράνσις Καλόμπο από το Κογκό, που απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής με την έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ και «φλερτάρει», ως ανήλικος πρόσφυγας στον οποίο χορηγήθηκε άσυλο, με την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τζαμουτζαντώνης (Χίου), με βοηθούς τους Πετρίδης και Κόπανο του ίδιου Συνδέσμου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey