Ο Αιολικός το έχει ξανακάνει...

15/02/2019 - 16:04 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2019 - 16:04

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής σεζόν, μέχρι το επόμενο, δίνει την Κυριακή ο Αιολικός στην έδρα του Αιγάλεω, αναζητώντας το τρίποντο της νίκης που θα επιτρέψει στην ομάδα της Μυτιλήνης να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της διεκδίκησης της 2ης θέσης του 7ου Ομίλου, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου προς τη Football League.

Ο Αιολικός φρόντισε με την εμφάνισή του την Κυριακή απέναντι στον Ηλυσιακό να αναπτερώσει τις ελπίδες του, αλλά αν δεν έχει συνέχεια μέσα στο Αιγάλεω, θεωρείται απίθανο να προλάβει το «τρένο» της ανόδου. Για τους Μυτιληνιούς δεν είναι άγνωστη έδρα το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Μάλιστα, την τελευταία φορά που συναντήθηκαν εκεί οι δύο ομάδες, κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες βέβαια, ο Αιολικός είχε καταφέρει να επικρατήσει με 0-1. Ήταν τη σεζόν 2010-11 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής, ο Αιολικός ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς κόντρα στο «Σίτι», με τον Άκη Μιχαλάκη να χαρίζει τη νίκη με 0-1 χάρη σε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του.

Το «SL» επικοινώνησε με τον τότε προπονητή του Αιολικού, Φώτη Κοκκινέλλη, ζητώντας του ένα σχόλιο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με το Αιγάλεω, που θα μεταδοθεί μάλιστα σε Live Streaming από το «SL» σε συνεργασία με το «Telesport.gr».

«Ο Αιολικός έδειξε την Κυριακή απέναντι στον Ηλυσιακό πόσο πολύ πάθος είχε, αλλά και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Εκτιμώ ότι θα βασιστεί σε αυτή ακριβώς την εμφάνιση, η οποία πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την Κυριακή, ώστε να πάρει τη νίκη μέσα στο Αιγάλεω. Είναι ένα ντέρμπι, από εκείνα που κρίνονται στο ποιος το θέλει περισσότερο. Και δε χωρά την παραμικρή αμφιβολία, ότι αυτός είναι ο Αιολικός.», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

Ασφαλώς, η ομάδα της Μυτιλήνης θα έχει στο πλευρό της το φίλαθλο κόσμο του νησιού που διαμένει στην Αθήνα, ευελπιστώντας σε μια ακόμα νίκη μέσα στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπως εκείνη στις 3 Οκτωβρίου του 2010.

Φωτογραφία | aiolikos-fans.gr

Βίντεο | costas2by4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey