Αλλαγή... ταξιδιωτικών πλάνων!

15/02/2019 - 16:39

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο ανάγκασαν τη διοίκηση του Αιολικού να αλλάξει εντελώς τα... ταξιδιωτικά της πλάνα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με το Αιγάλεω στην Αθήνα.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης έχει εκδώσει απαγορευτικό απόπλου λόγω των 9-10 μποφόρ στο πέλαγος, με αποτέλεσμα το δρομολόγιο προς τον Πειραιά που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, να ματαιωθεί.

Ο πρόεδρος του Αιολικού, Σταύρος Γριπιώτης, αψηφώντας για ακόμα μία φορά την οικονομική υπέρβαση και θέλοντας να αποφύγει την ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών, αφού υπήρχε ο κίνδυνος να χρειαστεί να μπουν... κατευθείαν από το πλοίο στο γήπεδο, εφόσον το πλοίο έφευγε από τη Μυτιλήνη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν και υπολογίζεται πως θα έχουν κοπάσει οι άνεμοι, αποφάσισε η αποστολή να ταξιδέψει αεροπορικώς.

Έτσι, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση θα αναχωρήσουν το πρωί του Σαββάτου με το αεροπλάνο για την Αθήνα, όπου θα διανυκτέρευαν έτσι κι αλλιώς πριν το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι, ώστε να είναι πανέτοιμοι για το «2» που αναζητούν με τόση θέρμη μέσα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey