«Βράζει» με τον διαιτητή Καδδά ο Αιολικός!

18/02/2019 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2019 - 13:26

Ακόμα δεν μπορούν να ηρεμήσουν στον Αιολικό, μετά τη χθεσινή διαιτησία του Αχαιού Καδδά στο ματς απέναντι στο Αιγάλεω, που ολοκληρώθηκε με ήττα 1-0.

Μπορεί η ομάδα της Μυτιλήνης να μην πραγματοποίησε θελκτική εμφάνιση, ωστόσο δικαιούται να διαμαρτύρεται για δύο τουλάχιστον διαιτητικές αποφάσεις στο β' ημίχρονο, καθώς και τη γενικότερη συμπεριφορά του Αχαιού διαιτητή, θεωρώντας πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.

Η αλήθεια είναι, μιας και το ματς μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε Live Streaming, πως ο Καδδάς έδωσε όλα τα... σπόρια στην έδρα, ενώ υπέρ του Αιγάλεω έγειρε η πλάστιγγα και στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, όταν τόσο ο Τσουβαλτσίδης στο 71' όσο και ο Ποτουρίδης στο 92' «γκρεμίστηκαν» από τους αμυντικούς, ενώ έβγαιναν φάτσα με το τέρμα. Στην πρώτη περίπτωση δόθηκε φάουλ πάνω στη γραμμή, ενώ στη δεύτερη ο διαιτητής από την Αχαΐα... έκανε πως δεν είδε τίποτα!

Η διοίκηση του Αιολικού σκοπεύει, σύμφωνα με πληροφορίες, να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ, αν και πλέον η ζημιά έγινε. Το -5 από τον Ηλυσιακό, ενώ απομένουν μόλις 5 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, καλύπτεται πια πολύ δύσκολα και οι Μυτιληνιοί βλέπουν μια ακόμα χρονιά να πηγαίνει στράφι...

Δείτε την πρώτη φάση στο 1:36:35 και τη δεύτερη στο 1:59:00 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey