Πρώτα νίκη, με το αυτί στου Ζωγράφου!

15/03/2019 - 10:42 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2019 - 10:46

Τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική, ο Αιολικός συνεχίζει να διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου προς τη Football League, μέσω της 2ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα. Παραμένει ωστόσο σε μειονεκτική θέση συγκριτικά με τον Ηλυσιακό, που απέχει 3 πόντους.

Την Κυριακή, στις 3 το μεσημέρι, ο Αιολικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Ερέτριας, αναζητώντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Η ομάδα της Μυτιλήνης το… φυσάει και δεν κρυώνει από την απώλεια 2 βαθμών στον Α’ Γύρο (0-0) και θέλει μια καθαρή νίκη, που θα την κρατήσει «ζωντανή». Παράλληλα, το ενδιαφέρον θα βρίσκεται στο Γήπεδο Ζωγράφου, εκεί όπου ο γηπεδούχος Ηλυσιακός θα αντιμετωπίζει τον Άγιο Ιερόθεο.

Ο Απόστολος Στύλος δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Δημήτρη Βουτσιώτη, που έχει συμπληρώσει κάρτες, ωστόσο επιστρέφει από τιμωρία ο Παναγιώτης Κατσίκης, που εξέτισε την ποινή του στα ματς με Αιγάλεω και Θύελλα Καμαρίου. Να σημειωθεί ότι στη διάθεση του προπονητή βρίσκονται επίσης οι Παλαμουτσής και Σεφουλάι, που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, ωστόσο αγώνα δρόμου κάνει ο Άρης Λαμπράκης για να προλάβει και να επιστρέψει στην αποστολή μετά από περίπου δύο μήνες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τζαμουτζαντώνης από τη Χίο, με βοηθούς τους Στεφάνου και Παπαδάμ του ίδιου Συνδέσμου.

Αξίζει να αναφερθεί πως η διοίκηση του Αιολικού, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη φετινή τους στήριξη στην ομάδα, θα μοιράζει λαχνούς στην είσοδο του «Ταρλά» και θα κληρώσει δώρα στη διάρκεια του αγώνα. Σημειώνεται ότι η προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται ως το πρωί της Κυριακής, στην τιμή των €8, ενώ την ώρα του αγώνα θα υπάρχουν εισιτήρια στις τιμές των €5, €10 και €12, ανάλογα με τα κριτήρια κατηγορίας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του συλλόγου στο www.aiolikos.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey