Ντόρτια ανόδου!

17/03/2019 - 16:52 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2019 - 17:00

Άνετη νίκη πέτυχε ο Αιολικός απέναντι στον Απόλλωνα Ερέτριας με σκορ 4-0, σε ένα ματς όπου το γήπεδο... έγειρε, με έναν επιθετικό μονόλογο των Μυτιληνιών επί 90 λεπτά. Με το τρίποντο αυτό, ο Αιολικός πλησίασε στον πόντο τον Ηλυσιακό, που έμεινε στο 0-0 με τον Άγιο Ιερόθεο εντός έδρας.

Ο Αιολικός είχε καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως δυσκολευόταν στην τελική προσπάθεια. Στο 21' ο Τσουβαλτσίδης σούταρε από το ύψος της περιοχής, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 27' ο Ποτουρίδης σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η επιθετικότητα του Αιολικού καρποφόρησε στο 38ο λεπτό, όταν ο Κατσίκης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, σεντράροντας παράλληλα για τον Ποτουρίδη που με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Με τη σέντρα έγινε και το 2-0 για την ομάδα της Μυτιλήνης, ξανά με σκόρερ τον Ποτουρίδη, μετά από δυνατό σουτ του Κατσίκη και ασταθή απόκρουση του Ναβροζίδη.

Στην επανάληψη ο Αιολικός μπήκε εξίσου πιεστικά και στο 57ο λεπτό έφτασε στο 3- με κεφαλιά του Τσουβαλτσίδη, μετά από καρφωτη κεφαλιά του Ποτουρίδη που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69' ο Τσουβαλτσίδης σημάδεψε ξανά τη συμβολή των δοκών σε σουτ από τη γωνία της περιοχής. Η πίεση ολοένα και αυξανόταν, με τον Ποτουρίδη να πλασάρει από κοντά στο 73' και τον Ναβροζίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 81' ο Τζόρνταν έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Τσουβαλτσίδη, αλλά ο Ναβροζίδης απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 90' ο Καπταγιάννης, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, πλάσαρε σωστά για το 4-0, με τον Αιολικό να κυνηγά μεγάλη διαφορά τερμάτων λόγω της ενδεχόμενης ισοβαθμίας με τον Ηλυσιακό.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Μπουζούρας, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (90' Καπταγιάννης), Τσομπανέλλης (76' Παπαδόπουλος), Τζόρνταν (87' Λαμπράκης), Ποτουρίδης, Διαμαντίδης (67' Καλόμπο), Τσουβαλτσίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ναβροζίδης, Μπαλόζι, Ζαχαρόπουλος, Σμπιλίρης, Πετράκης (60' Κικίδης), Καλοχωρίδης, Ευγενίου (60' Μώρος), Αγκελή, Σέολ, Τόπα (76' Παντελής), Τσίγκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey