Με αέρα ανόδου στους Αγίους Αναργύρους

23/03/2019 - 11:36

Τα πάνω - κάτω ήρθαν την περασμένη εβδομάδα στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τον Αιολικό να πλησιάζει ξανά στον πόντο από τη 2η θέση και τον Ηλυσιακό, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Ερέτριας (4-0) στη Μυτιλήνη και την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του Ζωγράφου κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο (0-0). Ο Αιολικός «διόρθωσε» μάλιστα και τη συνολική διαφορά τερμάτων του, κριτήριο που μπορεί να κρίνει το προνομιούχο εισιτήριο για τα μπαράζ (ή ακόμα και την απευθείας άνοδο υπό προϋποθέσεις αν διαφοροποιεί η ως τώρα σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση) σε ενδεχόμενη ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων.

Την Κυριακή ο Αιολικός αγωνίζεται με τους Αγίους Αναργύρους, που χαρακτηρίζονται ως βαθμολογικά αδιάφοροι. Ο Απόστολος Στύλος μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Δημήτρη Βουτσιώτη, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ σε φουλ ρυθμό προπόνησης κύλησε η εβδομάδα και για τον Άρη Λαμπράκη, που πήρε μάλιστα κάποια λιγοστά λεπτά κόντρα στον Απόλλωνα Ερέτριας μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Αμφίβολος είναι όμως ο Διαμαντίδης, που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα που απέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική και θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του ή όχι την τελευταία στιγμή. Από τιμωρία επιστρέφει και ο Λαλάς.

Το ενδιαφέρον όλων θα βρίσκεται πάντως στον αγώνα του Ηλυσιακού με τον Χαραυγιακό, ο οποίος καίγεται για αποτέλεσμα, αφού κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα των γηπεδούχων θα φέρει τον Αιολικό, με δική του νίκη, καβάλα στο άλογο δύο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα, που θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι, ορίστηκε ο Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Καλλή και Καραθανάση από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey