Άγιος ο... Αιολικός!

24/03/2019 - 16:56 Τελευταία τροποποίηση στις 24/03/2019 - 18:37

Μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου στη Football League βρίσκεται πλέον ο Αιολικός, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί των Αγίων Αναργύρων (1-3) και ταυτόχρονα την εντός έδρας ήττα του Ηλυσιακού από τον Χαραυγιακό (0-1). Συνδυασμός αποτελεσμάτων, που φέρνει την ομάδα της Μυτιλήνης στη 2η θέση, στο +2 πλέον από το σύλλογο του Ζωγράφου.

Ο Αιολικός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με τον Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη στο 15ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ και διώχνοντας από νωρίς το άγχος του. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Απόστολου Στύλου προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την "παγωμάρα" των Αγίων Αναργύρων και το κατάφεραν με τον Ποτουρίδη στο 33ο λεπτό, κάνοντας το 0-2.

Στην επανάληψη, η αθηναϊκή ομάδα έφτασε στη μείωση του σκορ σε 1-2 με γκολ στο 63ο λεπτό, αλλά ο Αιολικός πήρε άμεσα αέρα δύο τερμάτων ξανά με ένα ακόμα γκολ του Τσουβαλτσίδη (67') και κάπου εκεί έβαλε τέλος στην υπόθεση "τρίποντο".

Με τη νίκη του αυτή, αλλά και την ήττα του Ηλυσιακού από τον Χαραυγιακό, ο Αιολικός πέρασε μπροστά στη μάχη για τη 2η θέση, δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey