"Θέλουμε την άνοδο, όχι απλώς τα μπαράζ"

24/03/2019 - 18:15 Τελευταία τροποποίηση στις 24/03/2019 - 18:18

Ικανοποιημένος, αλλά ταυτόχρονα και συγκρατημένος, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Στύλος, μετά τη λήξη του αγώνα στην έδρα των Αγίων Αναργύρων και την ευρεία νίκη με σκορ 1-3, που σε συνδυασμό με την ήττα του Ηλυσιακού από τον Χαραυγιακό (0-1) φέρνει την ομάδα της Μυτιλήνης... καβάλα στ' άλογο δύο στροφές πριν το φινάλε του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Μιλώντας στο "SL" ο Απόστολος Στύλος τόνισε: "Πετύχαμε το στόχο μας, πήραμε τους τρεις βαθμούς και κάναμε μια πειστική εμφάνιση. Το γεγονός ότι και τα άλλα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά, μας φέρνει αυτή τη στιγμή στη 2η θέση. Στο πρώτο 45λεπτο οι παίκτες μου έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Στο δεύτερο κάναμε διαχείριση και μετά τη μείωση του σκορ ζοριστήκαμε για λίγο. Αλλά ευτυχώς απαντήσαμε άμεσα με τρίτο γκολ. 

Εμείς πρέπει να προχωράμε βήμα - βήμα. Στο μυαλό μας είναι από σήμερα κιόλας ο Πανθηραϊκός. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας σε ακόμα ένα ματς, όπως έγινε και σήμερα, θα ψάξουμε τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να μας δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ από την επόμενη κιόλας Κυριακή. Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι ο στόχος μας είναι η άνοδος. Στο μέγεθος του Αιολικού δεν αρκεί απλώς η συμμετοχή στα μπαράζ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey