«Την Κυριακή γράφουμε ιστορία» [vid]

29/03/2019 - 09:24 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2019 - 10:03

Η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους φιλάθλους στον "Ταρλά" την Κυριακή για τον καθοριστικό αγώνα κόντρα στον Πανθηραϊκό, ετοιμάζοντας μάλιστα σε συνεργασία με το "SL" και ένα promo video, στο οποίο τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους του ποδοσφαίρου στη Λέσβο.

Αναλυτικά: "Φίλαθλοι της Λέσβου,

Σας καλούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στις 16:00, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την αγαπημένη μας ομάδα στον αγώνα ενάντια στον Πανθηραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να είναι καταλυτικό για την βαθμολογική μας κατάταξη.

Ελάτε να διεκδικήσουμε μαζί την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί! Αυτή την Κυριακή 31-3-2019 στις 17:45 γυρνάμε τα ρολόγια πίσω 33 χρόνια!

Οι πόρτες του γηπέδου, την Κυριακή θα ανοίξουν 14:30 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων, για όσους τα προμηθευτούν ΕΓΚΑΙΡΑ από την προπώληση μέχρι το πρωί της Κυριακής, είναι 8 Ευρώ για όλες τις θύρες, εκτός από την κεντρική.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΕΚΟ), ΤΑΚΗ ΤΥΡΟΠΩΛΗ, Ελ. Βενιζέλου 27 - Μυτιλήνη

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ, Ελ. Βενιζέλου 20 - Μυτιλήνη

ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ, Ερμού 167 - Μυτιλήνη

Κυλικείο Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης

Την ημέρα του αγώνα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης στις παρακάτω τιμές: 5 ευρώ για ΦΟΙΤΗΤΕΣ και ΑΝΕΡΓΟΥΣ (με επίδειξη φοιτητικού πάσου ή κάρτας ανεργίας σε ισχύ), 10 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και 12 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey