Γλυκιά ήττα στην Εύβοια

14/04/2019 - 18:05 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2019 - 18:14

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Αιολικός στην έδρα της Χαλκίδας, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Αποτέλεσμα που δεν επηρέασε κάτι στην τελική βαθμολογία, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης είχε ήδη εξασφαλίσει τη 2η θέση και τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου προς τη Football League.

Για τον Απόστολο Στύλο η ήττα είχε επίσης μικρή σημασία, αφού ο Αιολικός αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές εξαιτίας των τεσσάρων τιμωρημένων (Κουμπά, Βαλιού, Τσουβαλτσίδη, Μπουζούρα), αλλά και του τραυματία Βουτσιώτη. Έτσι κι αλλιώς το ματς ήταν... σημαδεμένο από πλευράς Μυτιληνιών, ώστε να εκτίσουν ποινή όσοι παίκτες ήταν στο όριο τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η νίκη της Χαλκίδας κρίθηκε στο 55ο λεπτό χάρη στο γκολ του Ντάμπου, ενώ ο Αιολικός είχε τρία δοκάρια, ένα πριν και δύο μετά το τελικό 1-0. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάχιας, που συμπλήρωνε 3 κάρτες και για να μην υπάρχει ρίσκο στα μπαράζ να χάσει κάποιο ματς, "επέστρεψε" στις δύο, εκτίοντας τη μία αγωνιστική στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου με αντίπαλο την Ηφαιστία Λήμνου.

Στη Χαλκίδα βρέθηκε αρκετός κόσμος του Αιολικού, που χειροκρότησε θερμά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, εμψυχώνοντας τους εν όψει των μπαράζ ανόδου.

Συνθέσεις:

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ευαγγελινός, Κολοβός, Δούμος, Σχίζας, Τόλης, Τσούρλας, Παπαδάκης (65' Παλαιολόγος), Πατερίτσας, Ρούμπος (81' Σπυράκης), Ντάμπος (81' Μακρής), Σταματάκης (81' Βουρνάζος) 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Λαλάς, Κρητικός, Τάχιας, Καπταγιάννης, Κατσίκης (70' Παλαμουτσής), Τσομπανέλλης, Τζόρνταν, Παπαδόπουλος (78' Διαμαντίδης), Ποτουρίδης (82' Σεφουλάι), Λαμπράκης 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey