Στ. Βουργουτζής: "Τεράστιο σεβασμό στον Σταύρο Γριπιώτη"

15/04/2019 - 20:35

Ο Αιολικός ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στη 2η θέση του 7ου Ομίλου, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου προς τη Football League και ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Σταύρος Βουργουτζής είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη φετινή προσπάθεια. Καταθέτοντας μάλιστα και το σεβασμό του στον επί σειρά ετών πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη.

Μιλώντας στο "SL", δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σε μια ακόμα χρονιά με πρωταγωνιστικούς στόχους για τον Αιολικό μας, πολλοί ήταν εκείνοι που πάλεψαν μέσα και έξω από το γήπεδο για να επιτευχθεί ο πρώτος μεγάλος στόχος, με την κατάκτηση της 2η θέσης και της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου.

Ένας όμως άνθρωπος αξίζει λίγο παραπάνω το σεβασμό όλων μας, έχοντας κερδίσει μια θέση πολύ ψηλά στην εκτίμηση όλων των φίλων του Αιολικού. Ο Σταύρος Γριπιώτης ήταν εδώ και πριν από εμάς και χωρίς εμάς και μαζί με εμάς. Στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Σε αυτόν είναι αφιερωμένη η φετινή επιτυχία, με την ευχή όλων μας η χρονιά να ολοκληρωθεί για τον Αιολικό με την άνοδο, γιατί πραγματικά το αξίζει."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey