«Φαβορί ο Ιωνικός, θα δώσουμε και την ψυχή μας!»

22/04/2019 - 13:28 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2019 - 13:51

Απόλυτα συνειδητοποιημένοι εμφανίστηκαν οι άνθρωποι του Αιολικού, στο άκουσμα της κλήρωσης των μπαράζ ανόδου προς τη Football League, ανάμεσα στους δευτεραθλητές των 8 ομίλων της Γ' Εθνικής.

Ο Ιωνικός αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για τον Αιολικό στο δρόμο προς την άνοδο και ο πρόεδρος του συλλόγου της Μυτιλήνης φρόντισε να... αποτινάξει πάνω από την ομάδα τον τίτλο του φαβορί, φορώντας το μανδύα του αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Μιλώντας στο «SL», ο Σταύρος Γριπιώτης τόνισε: «Για εμάς θα ήταν το ίδιο με όποιον αντίπαλο και αν διασταυρωνόμασταν. Δύο ματς είναι, που κρίνουν πολλά βέβαια. Από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο για την άνοδο. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε όμως πως φαβορί είναι ο Ιωνικός». 

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Στύλος επεσήμανε: «Ξέραμε ότι και οι τρεις υποψήφιες είναι δύσκολες ομάδες. Μια από τις τρεις θα μας τύχαινε, ήρθε ο Ιωνικός. Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Θέλουμε να κερδίσουμε την άνοδο. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο για να το πετύχουμε». Σε ερώτηση για το γεγονός ότι το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη και αν θα προτιμούσε η ρεβάνς να γινόταν στον «Ταρλά», ο φιλόδοξος τεχνικός συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι είναι καλύτερα να παίζεις τον επαναληπτικό στην έδρα σου. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Είναι δύο 90λεπτα. Έτσι θα τα αντιμετωπίσουμε. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα επιδιώξουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει στη Μυτιλήνη και ακολούθως θα πάμε στην Αθήνα για να πετύχουμε το στόχο μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey