Σε Live Streaming το ματς της Μυτιλήνης!

30/04/2019 - 12:41 Τελευταία τροποποίηση στις 30/04/2019 - 13:38

Σε μια σημαντική συμφωνία ήρθαν Telesport.gr και Αιολικός, προκειμένου σε συνεργασία με το SportLesvos.gr, να μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο το πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Ιωνικό από το Στάδιο Μυτιλήνης, την προσεχή Κυριακή (5/5, 15:30).

Για την ομάδα της Μυτιλήνης η μετάδοση εντός έδρας αγώνα της δεν αποτελεί σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου και προσωπικά ο πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης συμφώνησαν με την κορυφαία πλατφόρμα μετάδοσης αγώνων σε live streaming, ώστε οι φίλαθλοι τοσο του Αιολικού όσο και του Ιωνικού να μπορέσουν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Δυστυχώς όμως, ως αυτή την ώρα δεν υπάρχει αντίστοιχη συμφωνία για τη μετάδοση του επαναληπτικού αγώνα στο Γήπεδο Νεάπολης, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, ώστε να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα της μετάδοσης. Κάτι που ελπίζουμε να ξεπεραστεί τις επόμενες μέρες, εφόσον καμφθούν οι αντιστάσεις της διοίκησης του Ιωνικού, ώστε να μπορέσει όλος ο φίλαθλος κόσμος τόσο από τη Μυτιλήνη, όσο και από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού, να παρακολουθήσει τηλεοπτικά και τη ρεβάνς. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey